Nej ingen mera semester

Cool gamal brandbil vi såg på Kolmården 
 
Godmorgon, godmorgon, här sov vi till kvart över sju i morse och då kom även snyggingen till oss igen, vi ska vara hundvakt idag med, toppenskoj. Nu har vi ätit frukost & sitter här lite framför varsin skärm och vovven ligger i soffan och vilar. Vi ska ta en promenad med honom snart, tror det blir att matta änderna då vi har lite äldre bröd som de kan få.
 
Min kompis Anna är hemma i stan & vi ska försöka få en lucka att ses idag också, det hoppas jag att det blir av. Annars händer det inte så mycket idag annat än att jag måste gå jobba ett par timmar sedan. Men det kan jag ta när det passar mig & ni frågade om jag får mer semester än 14 dagar som ni jag hade och näe det får jag inte, men det är OK, jag känner mig nöjd, dessa jobb jag måste ta varje dag nu är bara ett par timmar och resten av dagarna kan vi göra precis vad vi vill, så det är faktiskt skönt att komma hemifrån några timmar då.
 
Nu ska jag dricka klart mitt te och fixa mig klar sedan.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Mysigt att vara hundvakt. Kram Anette

Lite trist att semestern är slut men skönt att du kan jobba några timmar och sen vara ledig resten. Blir ju ändå som en semester..

Så roligt att vara hundvakt igen!

Jag tror man behöver komma hemifrån några timmar varje dag :)

Jag förstår att du tycker att det är skönt att komma hemifrån en stund och om det bara handlar om några få timmar är det ändå helt okej :)

Sv; ja, men det här var verkligen en otrevlig en. Men jag köpte via internet sedan så det gick bra! :)

Skönt det med att jobba korta dagar då kan man göra något på eftermiddagarna :)

Verkligen så mysigt med hundvakt<3

Skönt med korta jobbdagar!


Kom ihåg


Trackback