Nu var det igång igen

 
Godmorgon på er, idag är det mulet ute här, Bellis och jag låg och drog oss till kl 8, var så skönt så. Vi har ätit frukost nu, sedan ska vi cykla till farmor där Bellis ska vara medans jag jobbar, sedan ska hon bjuda oss, även BQ på lunch sedan, smaskens. Idag är jag väldigt allergisk, har faktiskt varit utan allergimedicin nån vecka, men idag fick jag ta vaknade och kändes som bomull i huvudet och det kliar typ överallt i knoppen, huvud, hals, näsa osv, ska det aldrig sluta för iår?
 
Sitter och lyssnar på Enya nu, var extremt länge sedan jag lyssnade på och det är ju verkligen behaglig musik, så skönt och avkopplanede, ex denna Enya - Echoes In Rain
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK 
MIN FOTOSIDA PÅ FACEBOOK
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

jobbigt med allergi :(

Är det pollenallergiker som du är? Isåfall ska du ALDRIG ta en paus från medicinen. Just pollen handlar om att ta tabletterna i tid för att bygga upp ett försvar men hoppas det blir bättre för dig oavsett :)

Hej ..vilken fin blogg :) allergi är så trist hoppas din jobb dag blir bra :)

Usch har du ont av pollen? Eller är det gräs?

Fy vad jobbigt med allergi!

Usch min bror reagerar massor på pollen :(

Åh Enya en av mina favoriter. Tycker du ska kontakta VCT och be om att få gå på hyposensibilisering. Det är det bästa jag har gjort. Tidskrävande ja, men så värt det. Innan kunde jag inte lämna huset sommartid, aldrig ta en picknick. Kunde inte vara vid midsommarstång och annat. Nu kan jag sånt och det har gett mig ett liv.

Hoppas det bättrar sig med allergin, kram!

Jobbigt med allergin :( Hoppas det blir bättre!

Din stackare men så lyxigt att bli bjudna på mat :)

åh vad mysigt att cykla tillsammans!


Kom ihåg


Trackback