Revaxör och ett medly med abbalåtar

 
Idag tog vi en sväng till Visentparken igen och hade en superhärlig stund där, var väl där 3h kanske, och idag hade de uppträdande av 4 duktiga tjejer också, verkligen jätteduktiga, de sjönd vislåtar, sådär som Sofia Karlsson  sjunger typ, jättevackert, de sjöng Notting Else Matters jättejättebra, samt ett medly med Abbalåtar som ex. Sedan åt tösen lunch där och vi hade mysigt som vår lilla familj vi är. När vi åkte hem somnade tösen i bilen och sov när pappa lyfte och bar ut henne, snuttan. För att tillägga så var det inte särskillt varmt på förmiddagen, värmen kom sedan på eftermiddagen, så därför vi är lite välklädda.
 
Dock har jag ont i mina öron, det klickar och skaver i dem, jag har vaxproppar i dem båda. Så har köpt revaxör nu och haft i och ska sedan se om jag får ut något, drygt.
 
Tack alla ni som skrivit både på facebbok, instagram och här att ni är så glada att jag inte pausade bloggen, det värmer ska ni veta 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Du får verkligen inte sluta blogga och vad bra att du ändrade dig! <3 Kramis

Skaver i öronen, hur är känns det? Hoppas det hjälper med revaxör.
Svar: Nej du aldrig mer portal efter 10 år,haha! Så jag är egen på webbhotell och med egen domän, så mkt bättre. Ja just det haha, det är svårt att hålla sig ifrån bloggandet helt klart! Gullholmen är ljuvligt, kan rekommenderas!

Åh, fy, stackare, min make får proppar ibland, så himla besvärligt :/

Låter som en härlig tur! :)

Vilken mysig dag!

Så fina bilder, men å vad jobbigt med öronen :(

Ser redigt härligt ut, hade varit kul att se det där..

Ser riktigt mysigt och härligt ut! :)

Usch låter inte skoj med proppar. Hoppas revaxören hjälper fort. Kramar

Underbara bilder - ni är så fina hela familjen <3 Tråkigt med dina öron - hoppas du får bukt med vaxpropparna <3 Kram <3


Kom ihåg


Trackback