Sjutton hela år tillsammans

 
2 0 4 månader tillsammans har vi tillbringat ihop, vi träffades på tågstationen i Oskarshamn juli 2000 & det sa bara klick, ögonen kunde inte slitas ifrån varandra. Du skulle till Emmaboda festivalen med ett grabbgäng några dagar senare & jag var hemma på semestern hos mamma & pappa från jobbet i Stockholm. Den helgen tillbringade vi tillsammans i mamma och pappas stuga och sedan dess är vi tillsammans nu och förevigt.
 
Vilken resa vi gjort & vad vi kämpat i med och motgångar, men jag älskar denna karl så mycket att jag skulle göra vad som helst bara vi fortsätter vara förevigt tillsammans,  Ä L S K A R  D I G  , den vackraste människan jag mött både på in & utsidan.
 
Ska tilläggas att jag följde inte med till Emmaboda, utan jag skulle sedan åka hem igen och jobba i Stockholm, så vi fick vara ifrån varandra direkt 1 eller om det var 2 veckor innan vi sågs igen, så det var många långa telefonsamtal till varandra. Jag hade fått en mobil och en samtalspott på 3000kr av mamma och pappa minns jag, för förr minns ni att man kunde spara pengar i en pott om man inte använde månadskostnaden hos operatören. Det ringde & smsa jag upp på nån vecka har jag för mig, fniss. Då skaffade jag istället så jag tankade mobilen & när det då var slut då var det slut.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Stort grattis till er! Hoppas ni får fortsatt många år tillsammans! Kram

Fasen så härligt! Grattis till er ❤️

Grattis ❤❤

Ohhhh ni är sååå fina ihop 💕 Grattis

grattis till er, länge leve kärleken :)

GRATTIS till er och kärleken 💞

Så himla fint inlägg, stort grattis till er :D

Men wow vad häftigt, ett stooort grattis till er! Kramar!

Ni är såååå fantastiska och snygga. Och så mycket kärlek i ett inlägg har jag knappt sett på maken :D <3 <3

Stort grattis till er. Vi har årsdag i morgon. Dock inte lika många år. =)

Stort grattis, äkta kärlek ❤️❤️

Ohhh grattis till ER❤️


Kom ihåg


Trackback