Tack Vikbolandet för denna gången

Bilder från våra senaste dagar 
 
Godmorgon, nu var det dags att åka hem då, vi sov till 7 idag då kom tösen in och hade vaknat, vi har ätit frukost och nu är det dags att börja packa och städa i stugan. Som sagt blandade känslor, men denna livsstil då man bor ute såhär blir också för dyr i längden eftersom man är ute och är på utflykter hela tiden. Vi har planerat in flera av dem att vi äter lunch innan vi åker, men det blir ändå att man äter något osv osv osv. Det kostar inträde på allting man gjort. Men ack så härligt det varit allt vi gjort, vi satt och pratade igår vilken dag vi tyckte varit roligaste, men det gick inte alla har varit toppenbra, för er som inte sett från vår semester så finns det bilder & blogginlägg under min kategori - VÅRA RESOR
 
Nähäe dags att kavla upp ärmarna och sätta fart här, Kommentarer

Förstår dina delade känslor. Borta bra men hemma bäst... Men att säga hejdå är aldrig varken roligt eller lätt.

Jag tror också det skulle bli för dyrt om man bodde ut på landet. Barnen ska skjutsas långa sträckor till kompisar, aktiviteter och affären ligger långt borta. Precis så var det när jag bodde kvar i Småland skjutsa hit och dit. Knappt inga kollektiva förbindelser när man var ung och ville vara ute i svängen.

Kör försiktigt.

Kram Kamilla

Vad mysigt det ser ut :) Kram

Att komma iväg sådär är verkligen mysigt! Jag själv blir ju rätt bunden här hemma på grund av knaper ekonomi (19 år och ensamboende innebär inga stora pengar haha), men hade annars mer än gärna åkt bort och bara.. varit.

Vad roligt! Jag bara älskar att åka och hitta på äventyr. Även fast det är som du säger dyrt i längden :)

Sv; tack ska du ha :D

Åh, ser ut som att ni har haft kul men ja, pengarna försvinner gärna på semestern trots att man ibland känner att man inte har gjort något särskilt.

Härliga veckor ni haft, tack att du delat med dig av era härliga semesterveckor.
Lycka nu till i veckan med anställningsintervjun.

Håller med dig till fullo.. Ordspråket borta bra hemma bäst passar så väl in.. 👌

Ohhh vilka bilder och semestern ni haft. Får en ångra man inte tar nån denna sommarn.


Kom ihåg


Trackback