Varför älskar de alla mig

 
Godmorgon. I dag var det min tur att få sovmorgon, jag sov till 08:54. BQ fick igår och då sov han till kvart i tio tror jag det var, skönt värre. Bellis sov till 7:20 idag, så det är bra sovmorgon för henne med. Jag är extra täppt i näsan idag, så kommer nog bli lite hängig idag då vi ska hem till BQ,s bror som har två katter, . men men, jag kan inte göra mer än att ta allergitabletter och låta bli katterna. Men av någon anledning så älskar katter mig, ja ni såg ju på inlägget från Visentparken - Katt i knät 
 
Nu ska jag gå jobba en sväng, måste de tdå jag inte är helt i fas med mina objekt. (ohh vad jag inte ska sakna jobbet sedan då jag börjar på det andra), men det är nedräkning påbörjad, är ju bara 2½ månad kvar tills jag blir av med det & 1½ tills jag börjar där,  jag måste jobba dubbelt en månad, men det måste få bli så, annars går jag ju helt inkomstlös i sept, det går ju inte.
 
Jaja nu ska jag hitta fejset i sminkboxen och sedan gå jobba, P&K
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Hoppas att du får en bra dag på jobbet!

Hoppas det funkar med allergin för dig!

Oj! Tufft med dubbla jobb men som du säger, vad ska man göra? Man vill ju ha lön varje månad....

Hoppas du överlever dagen med allergin och lycka till på jobbet. :)

Oj vad tufft med dubbla pass men tur att det bara är i en månad! Kramis

Härligt med sovmorgon och hoppas att du mår bättre:)

älskar katter, men är också såååå vansinnigt allergisk mot dem.

Mina byxor är från HM, rea just nu:

http://www.hm.com/se/product/66013?article=66013-A


Svar: Jag beställde mig ett oar 36, vilken strl har du? Är de små, stora i strl. Ser ut att vara lite rymliga i modellen?
Sweetwords

Ha det bra trots jobb!

Haha precis så djur känner på sig när man tar avstånd ifrån dem, då blir dom ännu mer på av någon anledning ;)
Svar: Ja det är ju dessvärre så, exakt måste se till deras allmäntillstånd. Hinner han bli helt blind så vette katten alltså.. :/ Kan ju inte svara för honom hur han känner det.

Jag köpte 38, så jag tror 36 blir alldeles perfekt på dig!

Åh vad roligt med nedräkning till nya jobbet 😍

Så kul med nytt jobb :)

Spännande med nytt jobb :D

Härligt bild! Ja, det är jobbigt då man är allergisk men sakerna man är allergisk över tycker om en. Som myggor och bromsar - fan vad de älskar mitt fläsk och mitt blod haha. Dem är alltid på mig men sällan på mitt sällskap ^^,

Sv; ja, det är det! :)
Jo tack, men det var det. Det var ett jättefint hotell, fräscht rum och nära och bra till allt. Så det gillade jag och uppskattade jag :)

Haha, ja den var hur himla god som helst!! :D

Katter och även andra djur dras alltid till personer som visar avståndstagande och det gör man som allergiker. Det beror på dominans, du visar att du står över dem med hundar brukar man tala om ranghög. Det är detsamma som om du bara går förbi en skällande hund i dess hem, hunden kommer backa för dig eftersom den märker att du är "högre" i rang än henom.

Läst om sånt här i flera böcker och även sett på filmer om saken, alltid varit intresserad av djur och deras beteenden :). Normalt sätt går man inte inte mot en skällande stor hund, det går emot allt man lärt sig, men gör man sånt så reagerar hunden med att backa. Finns massor med filmer på tex youtube där okända går emot vakthundar och samtliga backar :). Kolla in det väldigt spännande :)


Kom ihåg


Trackback