Varför är du vid en strutsfarm

 
Vi har som ni sett haft en helt underbar dag, helt perfekt, och på eftermiddagen var vi hemma och kikade runt lite mer vid strutsfarmen och djuren där, dock ledde det till att jag fick en allergichock så jag vart sängliggandes ett tag sedan, men det är ju som det är, det är full fräs på gräs & Gråbo nu,är t.o.m högrisk på pollentabellen här där vi är och semestrar nu,  och det är jag superallergisk emot. Måste ta dubbeldos imorrn (vilket man får såklart) så hoppas vi att det ska bli bättre, för man måste ju få fungera i allsin dagar. Här ser ni bilder från farmen också, dock är det inget som vi egentligen är intresserade av och inget som är precis vid stugan utan det är bara fakta att vi bor vid en strutsfarm.
 
Imorgon bär det av till Kolmården som det verkar nu i alla fall.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Så roligt med Kolmården!

Nej stackare.. Så jobbigt med allergi.. Har samma besvär men har just nu lite paus i det pga regnet.. Va mysigt med kolmården.. Hoppas inte det är allt för mycket folk där.

Härliga bilder 🌼☉

Ni ser ut att ha en bra semester, kul har ni testat äta strutsägg nu då:) Kolmården e toppen vi bodde på vildmarkhotellet när vi var där för några år sedan. kramar

Roligt med kolmården och älskat bellis toffsar:)

Ja fy för allergi, du har inte funderat på att göra en hyposensstabilisering tror det stavas så, man vaccinerar helt enkelt bort allergi. Jag var extremt allergisk mot gråbo, gräs, björk och massor med annat. Även hund, vilket var en stor sorg. Så jag fick gå på detta under 3 år, somrarna är en ren dröm och att kunna borra ner huvudet i pälsen på en hund eller bli pussad utan att bli allergisk :). Väl värt tiden!

oj vännen fina bilder Va tråkigt med allergi hoppas det gått över
ja vännen ca 24 nånting dit här i från inte allt för långt men räcker till Det är så himla vackert
oj kolmården blir skoj tycker det rä för dyrt o våra ongar för stora nu så nä blir inget i år
kramiz o fin morgondag o hoppas du e piggare <3

oj ja massvis med %%%% du hade på din adress hos mej idag =)

Men fy 😔 Låter ju inte alls roligt. Stackare är jobbigt med pollen

åh strutsar känns så läskiga :/ vad kul med kolmården!


Kom ihåg


Trackback