Vi ska köpa ny lägenhet

 
Ja så har vi sagt, när tillsvidareanställningen gått ut och jag då förhoppningsvis får skriva över till fast anställning så kommer vi börja leta ny lägenhet och då en bostadsrätt, vi bor i en hyreslägenhet idag & detta område blir bara sämre och sämre. Vår lägenhet är OK, men inte helt bra, det börjar bli slitet här & var och badrummet är inte fräscht, jojo det är rent, men det behöver rustas upp och det görs väl inte förrän asfalten blommar eller något, de är bra sega vår hyresförening. Vi satt och kikade på hemnet igår & två objekt som är till salu nu hade vi kunnat flyttat in i rakt av, var kaklat (på ena) badrum, nyrustat kök och nya golv överallt, samt snygga ljusa tapeter.
 
Vi kommer inte köpa hus/radhus för det har vi kommit fram till inte är vår grej, nog för man skulle vilja ha egen trädgård osv osv osv, men näee vi väljer bort det. Vi anser att Bellis inte ska behöva växa upp här, för som man märker blir det sakteliga sämre här, de gör inget heller inget det åt för att det ska bli bättre och det anser vi inte hon/vi ska behöva ha så. När hon kommer börja skolan (ja såklart även nu) och ta hem kompisar osv ska det vara fräscht hem de kommer hem till, nu är det "fint" för vi fixat det så, gjort så bra det går på dem möjligheterna vi har och ta till, men det blir som sagt sakteliga sämre och sämre här med, nyligen gick diskmaskinen sönder (den ersätter de ej), vårt badrum behöver rustas, golven här är inga fräscha, visst som jag återkommer till de är rena, men det är plastmattor så om några år inte kommer vara frächa. Vi har nytt snyggt golv i hallen, det är ju ett plus såklart. Vårt trapphus är under precis all kritik, det är inte fräscht, och området utanför här är inte bra skött. Hyresvärden är inte trevlig & hyran är väl hög efter hur det ser ut för övrigt.
 
Här är bilder på bostadslägenheterna vi kikat på, inte för de är tänkbara affärer för oss nu tyvärr, men de är fina, en 3:a och en 4:a (vi har ej bestämt oss om vi ska ha 4:a eller 3.a, i så fall en stor trea, bor i en på 61kvm idag). De är fina båda två, men vi vill ha kaklat badrum numera och ena lägenheten är det ju inte det på. Visar dessa för att visa ex på vad man kan tänka sig, visa av tapeterna är inte helt min smak, men det skulle inte vara akut, de skulle gå flytta in där rakt av och bo där utan att behöva göra något i första hand, kanske t.o.m skulle vara snyggt när man får in våra möbler och när man skulle se skicket på dem, superfina lägenheter och älskar köket på nedersta lägenheten. Lägenheterna finns på hemnet.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 
 


Trackback