Ytterligare en fadäs uppstår

Härliga bilder från vårt lekparkshäng nu på kvällen innan det var dags att sova, MYS
 
Ja roligare kan man verkligen ha det, jag startade igång en tvättmaskin och så kommer jag in en stund senare för att hämta Bellis tandborste då hon ska borsta tänderna för natten & möts då av plaskkalas inne på badrumsgolvet från tvättmaskinen VAAAA NEEEEJ!! . Jag försökte fatta vad felet var, men vattenslangen låg rätt och andra slangen var tät, jag tittade i silen och den var fastskruvad till max, och inget konstigt med den, jag skruvade i den igen och tänkte att den måste ha skruvats i sämre sist vi gjorde rent den. Men det började forsa ut vatten ändå, meeen ohh.
 
Jag stängde av tvättmaskinen tog hand om allt vatten och det var verkligen massor, så har nu två fulla tvättmaskinsomgångar med handdukar att tvätta. Men när jag startade maskinen andra gången så forsade det ut vatten precis på samma sätt som innan och vart precis lika blöt på golvet igen. Så jag fick skruva loss silen ytterligare en gång & ta ut den än längre ut än jag brukar våga göra då det är lite speciell anordning, och där hade det fastnat två hårsnoddar och en mindre pinne, samt en del ludd i silen som gjorde att det inte gängade, så där var felet, nu är det storstädat och torrt och rent i badrummet och inget mera läcker.
 
Mindre kul dock för vattnet var verkligen ISKALLT, så jag fick hantera det hela tiden, men tog mig en varm dusch efter det & ni undrar väl varför BQ inget gjorde, inget konstigt alls, han natta en svårsövd tös & jag sa att jag tog hand om det, hade likaväl kunnat varit tvärtom.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Bra att du hittade felet men fy sånt där är inte kul :-o.

oh, panik med massa vatten sådär :)

Men fyyyy vad segt:((((

Nej vad tråkigt med tvättmaskinen och sånt får verkligen inte hända! Kramis

Men neej :(. Skönt att det gick att lösa, så ni slapp köpa ny

häliga bilder

Vilka härliga bilder :) Kram

Åh sådant är så himla träligt.
Man blir lagomt less men tur att det gick att rengöra, har varit med om dock att en tvättmaskin som började brinna i en tvättstuga där jag jobbade så det är inte speciellt roligt :(

Åh vad jobbigt!! Skönt ni lyckades lösa det. Vilka härliga bilder! 😄

Nej! Paniken i att man inte vet varifrån vattnet kommer heller🙈 Men skönt att du storstädat där nu då! Då slipper du ju göra det sen👍🏻

Neeeeeee fy va trist 😔🙈

Men shit, vad besvärligt - och att det forsade ut så många gånger!! CRAZY!

vad du är duktig åmlösa. saker. kramm


Kom ihåg


Trackback