Ge bort en blomma

 
Godkväll, nu lägger jag tösen, igår la jag henne också och då somna jag också, en timma senare vakna jag till och gick ut till de andra. Risk att det blir så i kväll med, så smart att blogga då så jag inte somnar. Fin sminkbox jag fick av mamma som hon ändå ej använde, då har man allt mer i ordning och snyggt. Finns lådor och förvaring för allt också. Nu är det då dags att skiljas åt igen imorgon, jättetråkigt, känns alltid jobbigt, man vet ju ej då man ses igen nästa gång, men blir i höst.
 
Nu har det mest varit mobilbilder, men det får bli så annars tar jag inte tid med bloggen, nu går det ju hyffsat snabbt att svepa ihop ett, samt det är ju sådana här gånger som man är ledig och tillsammans som man får mer luckor över att blogga, för bara för man är med familjen så måste man ju få göra sina intressen med. Mormor vill typ nästan kidnappa Bellis emellanåt från oss. BQ och pappa har varit och fejat i stugan idag med. Samt letat efter mitt objektivlock om jag tappade det då vi var i stugan.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Hello Happy Day

 
Dessa söta toppar har Bellis fått av mormor idag då vi var ner på stan, jättefina. BQ och jag har för en stund sedan varit ut på en långpromenad, vi gick då det var lite duggregn ute, vi hade flyt för det regnade inte mera än så. Men nu regnar det ganska mycket. Jag har gått och letat här efter objektivlocket till kameran, men hittar den absolut inte, så ger upp och har beställt ett nytt, dock är de dyrare än man tror, ja inte för det är "dyrt", men onödig utgift då man ändå inte egentligen behöver ett, men men nu är det på väg till mig i alla fall.
 
Nu är det fredagsmys i alla fall på gång, sedan är det soffmys då tösen somnat sedan.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Härlig bris i luften

 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg