Matpaus

 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 
 Liten bensträckare

 
Tösen börja visa lite jämmer över åksjuka så vi tog en snabbisrast och fått lute luft, hoppas att hon kan hålla ut till Norrköping nu där vi tänkte luncha och ta ett längte stopp. 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Nu är vi på väg, & klänning på vift

 
Nu är vi på väg, åkt sedan strax efter nio, nu hoppas vi att hon inte kräks, håll tummarna. Bilen är fullproppad verkligen, helt smockad med allt vi kommer behöva ha. Det blir ju mer också då vi ska vara en vecka i stugan nästa vecka och man måste ha med egna sängkläder och badlakan osv, samt vagnen på det också.
 
Apropå klänningen så hade den inte kommit idag heller i deras utdelningspost, så för att paketet inte ska åka tillbaks så har de godkänt att en kompis till mig får hämta ut paketet, så då skickas det inte tillbaka i alla fall.
 
Lite besviken blir jag för hade ju beställt den klänningen för att ha nu på semestern, visst har många fina plagg med mig, men inte ska det ta mer än 5 dagar för ett paket att komma fram och det har stått att det ligger kvar på samma ställe sedan i söndags där det senast anlänt, jag beställde klänningen den 19:e.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg