Antingen kort eller lång

 
God eftermiddag, här har det prickas på än mera, men hon verkar inte störas så mycket av dem, ska gå köpa salvan som Maxarna tipsar om kan vara bra Poxclin. Känner mig dock lite isolerad här, kommer ingenvart alls, men har städat och fejat lite i alla fall. Fick hem mitt sista inköp jag gjort för ett tag, det är köpstopp nu, denna fina klänning från Halens Maxiklänning Tessie, jag valde den som hette kort, finns lång & kort, men antar att det är jag som är kort för tycker det är lång ändå. Ja alltså det är maxiklänningar så inte kort som kort, men det finns kortare variant på maxiklänning och längre variant i denna modell.
 
Ska göra mig lite ordning nu känner jag, känner mig lite sunkig, hehe  Som ni ser så har jag ett ärr på armen efter en brännskada för snart 10 år sedan, jag har haft väldigt komplex för den förrut, men har bestämt mig för att sluta ha det nu, det är ju jag liksom.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]



Kommentarer

Åh så fin klänning. Jobbigt med koppor, men skönt att få det överstökat 😩

Å vad bra att du hittade jag vad menade.. ;P Det hjälpte Isabell när hon hade koppar. Oj klänningen ser verkligen lång ut för att vara kort.. =) Men superfin..

Svar: Ja den är ju det så antar att de skickade långa modellen till mig ändå, men men jag behåller den, det är ju fin som du säger. Men hade ju köpt en långklänning innan så hade inte tänkt en till, =D, orkar ej skicka tillbaka, haha
Sweetwords

Så fin, älskar färgerna 😍

åh den klänningen var super fin! Ska genast kolla in den hemsidan <3 kramiz<3

Svar: Ja absolut tycker jag du ska göra, jätteskön också=D
Sweetwords

Så himla smal du ÄR! Jag gillade den långa modellen, har en nästan likadan fast svart bakgrund och med axelband :)

Den klänningen var ju jättefin :)

Vilken underbar klänning :) Kram

Vilken fin klänning och härliga färger! <3 Kramis

Wow va snygg klänning!!! Passar dig perfekt!

Hoppas dottern klarar sig lindrigt undan vattkopporna!!

Här ingår vaccin mot vattkoppor i vaccinationsprogramet så förhoppningsvis slipper mina två yngsta vattkoppor... de stora har haft.

Jätte tjusig klänning! Likadant här, jag insåg idag att under maj månad har jag shoppat alldeles för mycket. Köpstopp på ett längre tag och sedan så ska jag bara köpa presenter eller betala för typ dejter med min sambo eller liknande :D

Sv; ja, så himla härligt att jag vann :D
Ja, det gjorde lika ont som det ser ut att göra.. Blää.. ^^,

Men gud vad fin klänning, måste spana in!
Svar: Eller hur, det är iofs jag året om,hehe. Vore kul att se din reselista ;)

Så fin klänning du är jättefin i den.

Snygg klänning. Salvan hade vi också men jag vet inte om jag tycker den hjälpte så mycket men det kändes bättre att göra något för dem och dess klåda.

Fin klänning!!!

Så fin klänning!

Det var verkligen en fin klänning 😊 Den sitter väldigt smickrande på dig, så snygg! 😍

Skönt att tösen får vattkoppor när hon är liten! För alla barnsjukdomar brukar bli värre, så man blir sjukare, med åldern.
Snygg klänning!


Kom ihåg






Trackback