Ge bort en blomma

 
Godkväll, nu lägger jag tösen, igår la jag henne också och då somna jag också, en timma senare vakna jag till och gick ut till de andra. Risk att det blir så i kväll med, så smart att blogga då så jag inte somnar. Fin sminkbox jag fick av mamma som hon ändå ej använde, då har man allt mer i ordning och snyggt. Finns lådor och förvaring för allt också. Nu är det då dags att skiljas åt igen imorgon, jättetråkigt, känns alltid jobbigt, man vet ju ej då man ses igen nästa gång, men blir i höst.
 
Nu har det mest varit mobilbilder, men det får bli så annars tar jag inte tid med bloggen, nu går det ju hyffsat snabbt att svepa ihop ett, samt det är ju sådana här gånger som man är ledig och tillsammans som man får mer luckor över att blogga, för bara för man är med familjen så måste man ju få göra sina intressen med. Mormor vill typ nästan kidnappa Bellis emellanåt från oss. BQ och pappa har varit och fejat i stugan idag med. Samt letat efter mitt objektivlock om jag tappade det då vi var i stugan.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Åh vilken fin!

Så fin sminklåda :)

Men åhhh vilken fin!

Vilken fin sminklåda! :)

Åh vilken fin!

så fin box :)

Vilken fin sminkbox! Kram

Vad skönt att själv ta en liten tupplur vid läggning :D

Vilken fin låda! Blir dåligt med bloggande från min sida när vi har semester och är på resande fot. Men tänker att de flesta andra har semester

Så fin sminkbox!

Så mysigt och jättefin låda! <3 Kramis

tycker det är svårt på min mobilblogg att lägga in bilder men ja man vänjer sej kanske tycker det blev fult inlägg igår men ja bra så man inte somnar =) kram på dej o ha en bra dag i morg

Så fin :) ja skönt att man kan blogga istället för att somna ibland ;)

Jättefin :)

Ha så mysigt sista dagen med dina föräldrar :)

Ja man skall ta hand om dem så länge man har dem :) fin låda förvaring är skoj ha en toppen dag :) kram

Vilken smart. En sådan skulle jag också önska mig.

Jobbigt att lämna sina nära. Avstånd är inte varken roligt eller lätt. Jag har också mina föräldrar nere i Småland så jag vet lite hur det känns.

Ha en fin dag /Kamilla


Kom ihåg


Trackback