Glad midsommar på er

 
Godmorgon midsommarfolket, & TREVLIG MIDSOMMAR, idag kommer det nog vara rätt så lungt på bloggfronter och besökare idag, men det är ju fullt förståligt, folk är ju ute och firar idag då det är midsommar. Ska jag också göra, ska hem till våra vänner redan vid lunchtid och ta sill-lunch med dem, dock äter varken jag eller min kompis sill så vi tar rostbiff men karlarna kommer slaffsa i sig sill i alla fall. Idag kliar det i mina ögon & jag nyser, har en pollen-app och den varnar då det är hög pollen ute & i morse så fick jag en varning att det är hög pollen i luften idag. Min nässpray (för pollen) är slut också missa att se det igår, så måste till Apoteket så fort de öppnar idag, de har öppet mellan 10-13 idag. Ska också till affären och köpa en blombukett åt dem vi ska till, samt en bukett rosor åt mig som jag ska sätta i håret sedan, ja inte hela buketten, men 3-4 rosor kanske, Bellis får ha midsommarkransen i håret istället för mig, blir sötare på henne  jag känner mig inte helt bekväm i den, känner mig lite utklädd så - Mirre i midsommarkrans
 
Hela vårt hem är fullt av tvätt just nu och kommer så vara hela helgen & dagarna innan vi åker tils på tisdag, ska tvätta undan allt som vi ska ha med oss tills vi åker på vår semestertripp.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Glad midsommar! :)

Glad midsommar vännen 🌹

Ha en trevlig midsommar!

Jag tänkte också ta ledigt idag faktiskt :)

Glad midsommar :). Sen så fin bukett :)

Ha en fin midsommarafton du också! <3 Kramis

Åh, vad härligt med pigga rosor i håret :D Det blir nog inget firande överhuvudtaget för min del >.<

Trevlig midsommar!

Glad Midsommar min vän...

Glad midsommar på dig fina du <3

Ha en fin dag 💋

Glad & trevlig midsommar!

Alltså nu skäms jag men jag skriver det ändå. Jag läste att du hade en pollenNapp som varnade dig.. Jag såg framför mig en napp.. Å tänkte okej det var något nytt hur fungerar Den? Ska man som vuxen suga på Den? 😂😂😂 Men när jag började skriva min kommentar slog det mig att du skrev pollenApp vilket är en stor skillnad och så mycket mer förståeligt.. 😂😂😂😂 Jag bjuder på den..

Jag är också superallergisk! 🙄
Mina ungar fick "plastkransar" i år, hade beställt en till mig själv men klarade inte av det. Lände mig också utklädd 🙊

... ❤️
/Eftermidsommarkram!


Kom ihåg


Trackback