Lennart Ekdal och sökt nytt jobb

 
Idag har det varit lite speciell dag måste jag ju säga, ja ska berätta. På jobbet idag så träffade jag på Lennart Ekdal från tv 4 som spelar in bl a Kalla Fakta. De skulle filma från vår stad, och de höll till i en lokal där jag var och jobbade. Han var jättetrevlig verkligen, kul att snacka med honom.
 
Sedan söker de ny personal på ett ställe här i stan & en kompis till BQ  känner han som ska anställe en personal, BQ,s kompis hade ringt honom idag och tipsat om att jag skulle passa för det och bad mig söka det (om jag själv vill såklart), så ja det har jag gjort, ska skriva och berätta mer sedan när och om jag får besked hur det kan bli, inte alls säkert på något sätt, men kul att jag blivit tillfrågad att söka det. Idag jobbar jag som lokalvårdare med kontorsstädning bl a, detta är inte lokalvårdstjänst utan helt annat men vill inte skriva mera än så nu för det väcker förhoppningar som kanske inte ens blir aktuellt för mig.
 
Bellis och jag har bakat en kladdkaka nu, vill alltid ha något i frysen då någon kommer, och nu var allt slut där i. Dessutom älskar ju Bellis att baka,vilket barn gör inte det?. Nu sitter vi i hennes rum, och hon leker så fint och självständigt så jag passar på att göra ett litet blogginlägg.
 
  
     FÖLJ MIG HÄR NEDANFÖR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Så roligt att du blev rekommenderad att söka ett jobb - håller tummarna för dig oavsett hur du väljer att göra sedan :D Fina bilder på Bellis och hon har så fint i sitt rum! Ja, vilket barn tycker inte om att baka? :D Kram <3

Men så spännande med det eventuella nya jobbet. Jag håller självklart tummarna för dig.

Kram Kamilla

Så kul att träffa Lennart Ekdal ,men spännande med jobbet nu blir jag nyfiken,kramar

Åh vad spännande och hoppas att du får jobbet! :-D Kramis

Så spännande med jobbet!

Spännande, lycka till! Och mysigt att baka tillsammans :)

Kul
Hoppas det blir något!

Vad roligt med en ny jobbmöjlighet. Hoppas du får ett glatt besked snart då :) Trevlig kväll!

Då hade jag fått rätt för mig ang ditt jobb 😊 jag jobbade inom det innan med. Inom kontor, förskola och hos privat personer 😊

Så spännande med jobbet:)))

Mums med kladdkaka och vad kul med jobbet, håller verkligen tummarna! Har röstat på dig nu också, lycka till!😀

Wow! Spännande m jobbet! Håller tummarna för dig 😍

Å va roligt.. håller alla tummar och tår för dig.. 👌👌

Åh hoppas du blir kallas på intervju då :)

Spännande hoppas du får det :)


Kom ihåg


Trackback