Pippitröja, Skam & praliner

 
Idag har jag inte kunnat prioritera bloggvärlden, inte hunnit kika in till er, , men så är det ju ibland. Tösen är ju såklart påverkad av kopporna, märks när salvan slutar verka för då börjar hon gnälla igen, så det är bara att spola svagt med en ljummen stråle så man får bort resterna från gången innan man smort och smörja om på nytt och hon är lite missnöjd då. Men en 5 -10 minuter efter man smort så är hon som vanligt igen och hon kliar sig inte, hon bryr sig inte om kopporna då, så måste höja salvan till skyarna. 
 
Men nog om det, idag fick Bellis ett paket av min kompis jag var med på marknad en hemstickad "pippitröja" fast hon valde att ha den cerise, supersött. Den kommer bli perfekt att ha i höst vinter, för den är anpassad för 4 år och uppåt.
 
Nu sover tösen och somnade ganska direkt och nöjd efter insmord kropp & efter sagoläsning med pappa. Vi sitter här och kikar på tv och äter sockerfria snickerspraliner - Nyttiga Snickerspraliner. Vi ska kika på veckans avsnitt av SKAM också, heja heja Sana, hoppas att hon står på sig mot de andra.
 

FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Så skönt att salvan funkar så bra! Jättefin pippitröja :D Jag ska också titta på avsnitt 7 av SKAM ikväll :D Ha en riktigt fin kväll! Kram <3

Just det SKAM jag har sett några avsnitt på nya säsongen men flera som tillkommit som jag inte sett än.
Jättefin är tröjan, snäll kompis du har.

Nyttigt är aldrig fel! Vad bra att salvan verkligen ger resultat och även ifall att verkan går ut så går det lätt att göra din tös nöjd! :)

Sv; ja, juni månaden kommer att bli riktigt underbar!
Jaså? Vad mysigt! :D

men åhh va fin hon kommer bli så söt i den gullig kompis
kram o fin söndag

Åh jättefin tröja :). Visst är det så ibland, man lär prioritera livet det är ändå nr1 :)

Sv; ja, det är underbart att ha härliga vänner :D

Tack, hittills har helgen varit toppen förutom på arbetet. Nåväl helt okej ändå på jobbet, trotts att det var så tufft idag.
Hoppas att du också får en underbar helg <3

Jättefin tröja! Jobbigt med vattkoppor. Jag går och väntar här att lillskrutt ska få det för det hängde en lapp på föris för några veckor sedan, men verkar inte varit många som fått det än. Hoppas det värsta gått över för henne nu då om hon haft det i några dagar.

sv skulle vara kul om du ville komma vart bor du någonstans?

sv aha trodde du borde i småland

Svar: Är från Oskarshamn, men bor numera med min karl och dotter i Dalarna. Min pappa är btw från Eksjö och min ena syster bor i Tranås =D
Sweetwords

Mna hinne rinte alltid...fin tröja:)) Hoppas att hon mår bättre snart!

Vilken söt tröja. Självklart får bloggen stå till sidan mot ens barns behov.. 💕

Vilken underbar tröja. Sådana stickade mamma till mig och min syster så ofta hon kunde när vi var barn. Dottern hade också tröjor från mormor när hon var liten. Killarna tyckte mest de kliade.

Ha en bra dag.
/Kamilla

Vilken underbar tröja. Sådana stickade mamma till mig och min syster så ofta hon kunde när vi var barn. Dottern hade också tröjor från mormor när hon var liten. Killarna tyckte mest de kliade.

Ha en bra dag.
/Kamilla

Men så jobbigt med koppor, tur salvan hjälper! Och hallå vilken superfin tröja, hon kommer ju se ut som en liten karamell!:) Kram!

Så otroligt fin tröja!


Kom ihåg


Trackback