Nu var det lite smått sterrigt

En liten tös med vattkoppor, tösen ska ha den kläderna på sig, men hon ska ha en fin kjol till det med, ska visa bilder ikväll sedan efter att vi varit dit (bilder då hon hade vattkoppor alltså)
 
God eftermiddag på er, ojoj nu har det gått i ett här verkligen sedan jag kom hem från jobbet. Det är ju avslutningsfest hos dagmamman idag, så det första jag gjorde var att locka håret och sedan göra en snygg uppsättning. Sedan har jag strukit BQ,s och Bellis kläder, mina behövs ej & så har jag förberett middagen som BQ och jag ska äta sedan då vi kommer hem, samt vikt in all rentvätt, nu är det en maskin igång som jag hoppas hinner bli klar, samt nu satt jag mig ner en stund, ska snart sminka mig också så det är klart. Jag behöver tid på mig då jag sminkar mig, är det stramt om tid då jag ska sminka mig då får jag inte till sminkningen alls, då t.o.m är det nästan som jag inte kan sminka mig, jag kletar och har mig.
 
Ska ta mig någon mellis nu så jag inte klappar ihop här, samt duscha tösen & då sminka mig så puss så länge 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Så mysigt med avslutning hos dagmamma💕 Hoppas det gick bra och du fick ordning och tid till sminket 👍🏻

Haha sån körig dag men hoppas den var bra<3

Så mysigt :)

Nu gjorde du mig först förvirrad.. Hade hon fått koppar igen men förstod sen att det var en gammal bild.. =) Hoppas ni hade en trevlig avslutning.. Du var säkert en pangbrud i din sminkning som vanligt..

Så söt 😊 Hoppas avslutningsfesten blev toppen!

Mycket fina kläder hoppas det var en bra avslutning


Kom ihåg


Trackback