Vill ha tips från er - Kör på

Bilder från senaste dagarna
  
 
Vill ha tips på nr 1:  Vi har tänkt åka utomlands nästa sommar på en familjeresa. Det ska vara barnvänligt hotell, all inclusive, vart har ni rest, vilket flygbolag och vad har ni för erfaranheter, både bra och dåligt? vad har resan kostat för er, & hur många åkte ni?
 
Vill ha tips på nr 2: Jag vill ha tips på bra shampoo för hår som blir lite snabbare fett & som är färgbevarande & som ni har bra erfarenheter om, vart köper ni shampoot & varför tycker ni det är bra?, hur många dagar kan ni låta håret vila utan att tvätta det.
 
Jag har ju använt dessa två shampoo nu ett tag, detta först LOVE och sedan detta DEDE, samt denna värmespray BJÖRN AXEN. LOVE fungerade bra på mig, men då jag var förbi frissan sist så var den tillfälligt slut och jag testade DEDE istället, men den fungerar inte på mig, efter ha använt den nån månads tid så tycker jag inte håret blir bra med den, känns som det blir lite torrare, samt jag får masa utslag i hårbotten. Björn Axen´s väremspray går helt bort, jag får fett hår av den.
 
Ska till frissan den 20:e så ska se vad hon anser jag ska ha för shampoo i håret, för nu är inte håret sitt rätta jag, och måste få bort utväxten, blää känner mig gräslig.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

nä ja är oxå dålig på schampo men dove brukar ja ha rätt ofta tycker de e bra för mitt hår.

vi har åkt till cypern fig tree bay underbart hotel naousica beatch jätte bra men för dyrt som nu för oss bara en vecka skulle det kosta 30 000 o då är det bara frukost så tråkigt . side i turkiet hörde ja va billigt i år men ja vem vet

Så mysigt o åka utomlands :)

Vi åkte ett år till Lanzarote kanonbra ställe och sjukt billigt.. 9000 för hela familjen Vi har även åkt till Turkiet Side. Inte lika billigt men bra.. Nästa år ska vi hyra ett hus i Kroatien.

Vi planerar att åka till Alcudia på Mallorca i juni nästa år. Men Amadores/Puerto rico gran Canaria rekommenderar jag!

Alltid härligt att gå till frissan och tyvärr har jag inga bra tips att ge angående resor eller schampo. Hoppas du får många bra tips :)

Testa schampoon från Yves Rocher. Dom har ett som är speciellt för just fett hår och det är så jävla bra. Har en speciell doft men fungerar verkligen :) Har länkat det i detta inlägget:

http://dixiwonderland.com/volym-schampoo/

Jag har tyvärr inga bra tips till dig. Men jag ville tala om för dig att din blogg är länkad i ett inlägg jag skrivit: https://nouw.com/tessbjork/veckans-basta-inlagg-30390838?cache=878567781

Jag har tyvärr inga bra tips till dig. Men jag ville tala om för dig att din blogg är länkad i ett inlägg jag skrivit: https://nouw.com/tessbjork/veckans-basta-inlagg-30390838?cache=878567781

Tyvrr har jag inget bra tips till dig mer än att jag tvättar håret max 2 gånge ri veckan med schampo för att undvika att det inte ska bli fett. Har aldrig bott all-ink som inget tips där heller.

Favorit som är barnvänligt och jättevackert är Mallorca. Alcudia. Minns inte vad hotellet hette men det var med Fritidsresor vi åkte. Gick på typ 25k tror jag, men vi var ju 4 pers. Där var alldeles fantastiskt i varje fall. Sen Cypern, My god så vackert även där! Vi bodde i Fig Tree bay.

Mitt favoritmärke på schampoo o balsam är Kerastase. Det är i en helt egen klass. Jag kör med den för runt hår som behöver volym och det är så bra. Finns även färgbevarande och för fett hår osv.


Kom ihåg


Trackback