Att tro man är mer än andra

Jag blir så less på sådant då vissa tror de är för mera än någon annan, när snobberier med dyra märkeskläder, väskor, jobb och personlighet & attityd ska vara avgörande hur man behandlar dem som inte är "lika" enligt dem. Det kan hälsas kyligt och oengagerat på en trots att man är bekanta, men så kan en vän till dem komma och gå förbi precis efter de hälsat på mig och då är det glada miner och toner, supertydliga tecken på att jag var inte lika värd, tro mig jag vet.
 
"Ska även poängtera att jag skriver om det i ren allmänhet, blogg.se ville forma det som på mitt jobb
 
 
Jag är så besviken på den där attityden och beteendet, det förekommer mer och mer där man är har jag märkt, både på serviceställe & andra företag t ex. På sådana ställen där jag (min familj, släkt, vänner) skulle kunna vara potentiella kunder, och det skulle man ju då inte göra reklam för om man säger så, tvärtom nästan. Jag tänker inte känna mig sämre eller så, jag är en trevlig social människa som är lika värd trots att jag kan ha en 20 år gamal väska som farfar sytt typ, ni förstår poängen. Eller att jag jobbar som lokalvårdare och inte som advokat, spelar ingen som helst roll, vi är lika fina båda två. Ska nämnas också att SÅKLART är inte alla såhär jag pratar i från min egen vardag då jag utsätts för detta gång på gång, säger ej mer än så.
 
Låter som jag har förutfattade meningar om dem som har råd att köpa mer än mig KNAPPAST, (skiter i vad de köper) handlar om vanligt sunt förnuft och vett och etikett. Man hälsar vänligt och ger folk ett leende, det är inte svårare än så. Det handlar om folks beteende & vardagssyn inget annat. Man blir inte bästa vän med någon för man hälsar vänligt i en korridor t ex, det är bara ett sätt att visa att man är trevlig och att man bemöter människan trevligt tillbaka som man möter, både då det gäller i ens arbete eller i serviceyrken/ställen, eller ens vardag.
 
 
LÄGG GÄRNA TILL MIG NEDAN BLIR JAG GLAD
 

FÖLJ MIG HÄR
 
Ni missar inte vår utmaning som vi har, kul om ni hakar på det - Utmaning maxwordKommentarer

SV; haha ja men eller hur. Det hade ju varit jäkligt kul om inte annat! Ibland så behöver man ju ta i med det lilla extra, haha!

Fy vad arg jag blir över sådant beteende. Man hälsar väl oavsett vem det är. Det hör till uppfostran.. Sen kan man vara mer eller mindre stressad men det räcker ibland med ett leende.. God morgon på dig!!

Svar: Ja visst de hälsar men ja du vet sådär kyligt precis som - JAJA HEJJJ eller så, samt att de ser inte glada ut mer besvärade liksom. Samt som du säger ett leeende kan ju göra hela ens dag. Samt håller med de är säkert trötta och har en jobbig dag framför sig med massa jobb, men det har vi väl alla liksom, GOD MORGON fina du <3
Sweetwords

Man måste få kräka av sig! Och så länge du inte nämner namn m.m. så :)

Svar: Tack! Infektionen är helt borta :D

Bra skrivet av dig!
Sånt där är så trist och man blir både besviken och arg.
Usch för snobberier och näsan i vädret ..

Hoppas Du får en bra dag :)

Så trist med sånt bemötande och just att någon kan få en att känna så är inte ok,fy så tråkigt.
Stå på dig och tänk bra saker om dig själv. Det är du som är så mkt bättre!
Kram

Usch vad tråkigt att många har en sådan attityd och det är verkligen fel. På mitt jobb både pratar vi och hälsar på alla oavsett kategori. Kramis

bra skrivet!!

Håller med dej, gillar inte heller när man gör skillnad! ...

Men alltså nej vad arg jag blir! Det där beteendet är inte okej men i synnerhet inte inom service. Har själv jobbat inom service och då var det bara till att önska kunder och övriga en trevlig dag även om dom inte hade någon trevlig attityd tillbaka.
Det är så viktigt att man har en positiv attityd både gentemot kunder och medarbetare!

Ouppfostrat, dålig attityd och snobbigt är allt jag har att säga, stå på dig, du gör ett bra jobb som dessutom syns 💪👍

Så bra skrivet!! Tummen upp!!

Så bra du skriver.
När jag jobbade så jobbade jag många år som lokalvårdare då på ett sjukhus och även där märktes det så tydligt vilka som såg ner på mitt arbete och dom andra som hejade och var glada.
Det kunde vara en undersköterska som nästan fnyste när jag kom och en läkare som hejade och var glad och nästa gång kunde det vara tvärtom.
Undrar hur dom vi städar hos skulle klara sig utan oss, dom borde tänka på det eller vill dom börja göra jobbet själva kanske?

BRA skrivet!!! Du formulerar dig så bra.

Fy så trist! Förstår mig inte på folk ibland. Du gör helt rätt som inte lägger någon extra energi på dom, den lägger man hellre på trevliga människor! Kramar

Så tråkigt med sånt beteende och när det blir så uppenbart dessutom. Usch!

Åh så tråkigt och irriterande när folk beter sig så där! Och självklart får du spy av dig. Du är en underbar person vad man förstått av att följa din blogg så länge så strunta i dem och fortsätt vara du :-) <3

Känner igen det beteendet. Känner så rätt ofta, att jag är sämre än andra. Men jag vet inte, för ni del finns det ju bakomliggande orsaker som gör att jag har svårt för sociala spelet, att läsa av, så det kanske är därför. Men oavsett så funderar jag mycket på varför jag inte duger.
Bra skrivet!

Riktigt tråkigt att folk har det beteendet, hur svårt kan det vara att vara trevlig mot folk? Mycket bra skrivet!

va kul o va på första sidan =) Grattis
ja man visar respekt men ja vet flera som typ är för fina för att hälsa eller nåt sånt gillar ja inte . bra skrivit

Precis! Folk ska inte värderas efter vad de har för materiella ting. Jag går på hur folk ÄR.

Just på jobbet brukar jag försöka vara så inbjudande och välkomnande som möjligt för att jag själv bytt jobb några gånger och vet vilken skillnad det kan göra och för att jag flyttade mycket även som barn och därför bytte skola några gånger. Man ska verkligen bemöta och behandla andra så som man själv hade velat bli behandlad. Sista veckan struntade jag i att handla en grej på H&M för att en tjej som jobbade där var så otrevlig. Jag accepterar inte dålig ton och attityd av andra medmänniskor och tänker absolut inte krypa och ursäkta min existens i en butik. Är jag god och glad som kund så förväntar jag mig en trevlig expedit eller så får de gå hem.

Bra skrivet, känner igen det!


Kom ihåg


Trackback