En daglig magträning

 
 
Måste tipsa om denna app, mammamage.se, ladda hem den appen till din mobil, visst den kostar 22kr, men det finns massor av bra dagliga övningar man kan göra & (det är ingen magträning som man brukar göra som tränar bort "mammamagen"), det behövs specialövningar för att göra & dem finns här i, se inblick i appen - mammamage app, läs även här hur man ser att man tränar mammamagen - Träna såhär. Man tränar även ryggen i detta, för nedre delen av ryggen är ju också en del efter & under graviditeten som behöver stärkas. Man kan då alltså prova dessa magövningar oavsett hur gamal barnet är och de tipsar även att det är bra träning för pappan, så en viktig del att träna.
 
Har lagt till en ny kategori här som heter Sund Livsstil, & jag vill länka till den kategorin jag hade på min förra blogg - Lev Sundare, skrev jag mycket tänk och tips & sådant på det!. 
 
 
LÄGG GÄRNA TILL MIG NEDAN BLIR JAG GLAD
 

FÖLJ MIG HÄR
 
Ni missar inte vår utmaning som vi har, kul om ni hakar på det - Utmaning maxwordKommentarer

OH ska absolut kolla in den :D

Vilken rolig app! :D

Sv; tackar! Och tack ska du ha. Ja, det hoppas jag med. Ingen kul att vara sjuk :(

Kul med tips på träningsapp! :)

Vilket bra tips det ska jag spana in.. 👏

Uh, jag önskar att något skulle fungera för mig men det är nu konstaterat efter 2 års träning att jag blir tvungen att operera bort mina överflödiga huden i buken 😔 Det är svin jobbigt men har sådana problem jämt med det så då måste det göras. Magen drar inte ihop sig. Men superbra tips och jag tycker helt klart att man ska prova dessa övningar innan man överväger operation, tumme upp!

Det lät som en bra app!


Kom ihåg


Trackback