Två heta tips för håret

 
God eftermiddag nu är tösen hämtad & hon myser framför teven en stund, hennes dagsvila varje dag efter dagmamman, hon behöver den stunden att varva ner, sedan brukar vi hitta på något roligt hon & jag, idag blir det nog att baka något som ska finnas till barnvakterna vi ska ha på lördag då BQ och jag ska ut och äta. BQs, mamma & våra goda vänner ska sitta barnvakt, de ville det alla tre, bestämdes på mitt kalas, och vad roligt får de lite mysig kväll också 
 
Ja så till bilden då, var förbi min fina frisör Anna på Salong Hunkydolls nu då jag cykla hem & skulle köpa nytt shampoo. Hon vet ju också vad jag har för hårkvalité och behov så vi tog ut ett nytt shampoo åt mig då jag inte uppfattar att mitt hår är samma behov av shampoo för fett hår längre. Hon använde även detta själv & tyckte det fungerade bra på henne så jag ska testa detta nu får vi se, använder ju sprayen ovan sedan innan och den är ju toppenbra. Finns att köpa här Devine LOVE Shampoo & sprayet Devines OI All IN ONE MILK. Ni som bor i stan ska ju givetvis gå till salongen 
 
Jag var även förbi där för att Anna skulle få känna igenom och kika om mitt hår hade tappat mycket färg, jag har fått någon nyans ljusare. Men BQ har sagt att du är jättefin i håret så behöver inte göra något alls, & hon instämde hon tyckte det var fint som det var & att den lilla nyans som blekts ur var bara fördel, & nu har det ju inte blekts ut mera sedan det blektes ur, haha invecklat det vart.
 
 
LÄGG GÄRNA TILL MIG NEDAN BLIR JAG GLAD
 

FÖLJ MIG HÄR
 
Ni missar inte vår utmaning som vi har, kul om ni hakar på det - Utmaning maxwordKommentarer

Aldrig sett detta märke men kul att du är nöjd,kramar

Det har jag aldrig provat.. Men får kanske göra det. Tycker det var jättebra att du tipsade iaf för då kom jag på att jag måste ringa till frissan och boka tid.. Har tre flickor med slitet hår här hemma..

Nu har jag skaffat en funktion så jag kan följa dig även via nouw.. Det visste jag inte att det gick.. Men nu vet jag mer.. ;)

Kul med tips! :)
Jag kör med Joico-produkterna i mitt hår ;)

Ha en fin fortsättning på dagen ;)

Sv: Tack själv<3

Spännande med nytt shampoo, hoppas det blir bra 👌


Kom ihåg


Trackback