Ajaj det sved minsann

 
Här är  i blogginlägget nedan ser ni ju bilder från dagen, jättehärlig förmiddag vi var där i lite mer än 3h, och solen gassade. Bellis fick ha både tischa en stund, samt skifta till tunika också för att hållas bort från solen, samt solskydd på med. Men hon lekte även en hel del inne i stugan och lekrummen, så det var BQ och jag som var mycket i solen, så det har lett till början till bränd nacke & axlar. 
 
Tösen fick våffellunch & vi tog även varsinn glass i värmen. Men så härligt, och idag fick man se visenterna riktigt nära också, samt kika på nykomlingarna som kommit bara för någon vecka sedan, så rart.
 
Bonusbild, lilla rackarn BQ, han gillar att busa med mig och fota då jag inte är helt beredd, här skulle jag lägga ifrån mig mobilen för att han sedan skulle fota mig mot järsgården där, men ja inte sådär menade jag inte då
 
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Ser ut som ni haft en fin dag! Hur varmt har ni haft det? 🌼

Härlig dag

Härligt dag det varit idag ☀️ Vilken fin park.

Låter som en jättefin dag! Och jag känner igen det där med hur ens karl alltid tar en "extra" bild först när man inte är förberedd, haha :D

Ser ut som även ni har haft en mysig dag.. 👌🌞

åh tyckte ändå att den sista bilden var rätt charmig. Vet inte riktigt varför haha - men jag gillar den :D
Låter förövrigt som en riktigt mysig dag

Fina bilder!!

Såg riktigt härligt ut! :)

Vad är det med karlar och att fota när man inte är beredd :) Men blev en ganska charmig bild ;) Jag fick testa dessa nicksbars men vet att dom bland annat finns att köpa på bodystore.
Kram och hoppas ni får en skön dag fina :)

Fina bilder och jag brände mig med igår och var inte länge i solen. Tur man är mer noga med att skydda de små än sig själv. Vad roligt att du utmanat mig, mina svar kommer imorgon. Hoppas du får en härlig morsdag :)

Vilken underbart fin bild han tog 😍 Gillade klänningen

Det var riktigt härligt sommarväder, men ja man bränner sig lättare än vad man tror..


Kom ihåg


Trackback