Drömmer mig bort till Söderköping

Bilkällor mina, samt från respektive länkar nedan
 
Godmorgon, idag var det motigt att gå upp, Bellis fortsatt sov och både jag och BQ var jättetrötta, sov så skönt då klockan ringde, fick väcka snuttan som var kelig och gosig, men sedan var hon lite smågnällig, ja samma som mig typ man ville ju sova. Det var full sjå att få i henne något att äta, hon ville inte ha frukost, men tillslut gick hon med på en liten skål med hallon.
 
Nu på RASTEN sitter jag och tänker och längtar tills vår semester vi ska ha ja dels både veckan innan i Oskarshamn då vi tänkte ta någon dagstripp till Öland då b la, får den som vill i övriga familjen haka på oss, . Det går en dagstur med båt, den åker 8 på morgonen tror jag det var och kommer hem igen 17 på kvällen - Ölandsfärjan Oskarshamn - Byxelekrok
 
Sedan längtar jag till semester i Söderköping, vi har tänkt besöka St´Annas Skärgård & Café Båthuset, Smultronstället, Kålmordens Djurpark, minigolf på Skärgårdsbyn, något mer man kan besöka?, men finns så mycket fina miljöer där så kommer nog inte ta oss tid att åka iväg på för mycket, dels kostar det ganska mycket också, dessutom finns det nog en hel del coolt att titta på vid stugboendet vi hyrt - Vikbolandstruts (vi bor i Strutsboa), . Fast nu när jag ser så har vi ju redan en hel del inplanerat och när veckan väl går så hinner man inte alls så mycket man tänkt, för det beror ju även på vädret.
 
Nu skölja ur temuggen och cyckla till nästa jobbobjekt, kikar in senare
 
FÖLJ MIG HÄR 
 Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

fint!!

Låter som en härlig planering för sommaren :)

Så mysigt ni ska ha det

Låter som massa roligt framför er. Såg på vem bor här på tv igårkväll. Då visade lite från söderköping. Hade aldrig hört talas om den staden innan såg mysigt ut. Speciellt att madicken hade spelats in där

Så mysigt det ser ut :)

Vilka härliga planer ni har framför er! <3 Kramis

Låter som ni kommer att få trevlig semester, Söderköping är såå fint och mysigt och På Vikbolandet Östra Husby har jag bott :)

Men vad roligt!! Mitt älskade Söderköping! Får hälsa på mig! haha
Men det låter som ett par bra planer. Om ni vill ut till St anna, rekommenderar jag ju förstås det. Vi har våran stuga där ute. Men tycker också väldigt mycket om Stegeborgs slottsruin. Har en jättefin restaurang där på bryggorna också!
Kram

Vilken underbar semester ni har framför er =) Spännande =) <3

svar: Tack fina du!

ÅÅ förstår att du längtar..


Kom ihåg


Trackback