Föll för det randiga, middag på balkongen

 
Jag ger upp, omöjligt att få en bild av henne just idag, bara pajashumör, (bortsett från översta bilden) hehe. Vi har haft en heldag tillsammans efter jag slutade jobbet idag, vi var ner på stan och gjorde ärenden, samt handlat i två omgångar t.o.m. Vi tog en glass på stan hon & jag i två minibägare, ser mer glass ut än vad det är. Låter som vi inte gör annat än stoppar i vår tös sådant där, såklart är det inte så. Men vi var sååå varma efter promenaden hemifrån & då smakade det ljuvligt med glass, nom nom.
 
Nedan ser ni två nya plaggg jag beställt, byxorna & blusen, love it. Tror att de två kan göra sig snyggt ihop om man stoppar blusen i byxorna. Sedan är såklart det snyggt att ha en tight top istoppad med som på bilden, finna många variationer. Jag vart kär i byxorna då jag såg Fru Reinhold som tipsade om dem i en outfit, risk då för att härma henne, men då är det så, för jag tycker det var snyggt och är min klädsmak, länkar finns under bilderna.
 
Nu har jag precis gjort klart salladen och inväntar bara att tösen ska somna innan vi sätter oss på balkongen och njuter av fredagskväll tillammans, 
 
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

När det är sommar så ska man äta glass i stora las. :)
Hoppas det smakade lika gott som det såg ut..

På sommaren får man äta myyyycket glass :D

Åh vad gott med glass och så himla mysigt! <3 Kramis

Mjukglass är jag otroligt svag för.
Ha ha tycker pajasen är söt. Snygga kläder

Mysigt! :D

Sv; ja, det tycker jag att du allt ska ta och göra :D

Vad gooo hon är lilla sötisen:) Klart man skall äta glass!!

Snygga och somriga kläder! Nu blev jag också sugen på att shoppa! :)

Hur mysiga bilder som helst! & snygga plagg! :-))

Glass kan man aldrig få för mycket av på sommaren.

Kramis


Kom ihåg


Trackback