Har relationen förändrats?

 
 HAR ER RELATION FÖRÄNDRAS SEDAN NI FICK BARN ?
 
Det är en fråga många ställer sig och många funderar över. Tror att det ändrar sig för oss alla faktiskt, både till det bättre och sämre. BQ och jag har alltid varit väldigt tighta och nära. Vi har kunnat prata om allt. Tänker mycket lika i situationer, men det är även mycket vi har olika åsikter om. Vi kompleterar varandra bra, jag har lättare till oro och dåligt tålamod, medans BQ har enormt tålamod, är lugn och mer sansad. Det har såklart varit stor fördel sedan man fick Bellis, det har ju varit en avgörande del i att få det att fungera då livet ställs om och ger mycket prövningar sedan man får barn. Inget blir som förr egentligen, men då är frågan vill man det? Svaret är såklart nej.
 

Vi hade ju brokig väg till att få barn med, då vi kämpade så länge och även länge väl med IVF, så de jobbigaste törnarna hade vi nog där, därför kändes nog barntiden "enklare" för oss än den tiden innan. Det är jobbigt i början då man får barn, det är påfrestande för förhållandet. Men jag anser att det är så superviktigt att ta vara på det man har & då är egentid, egentid med varandra och allt som hör där till så viktigt att avsätta. Men man lär sig med tiden, man skapar rutiner och man växer tillsammans i dem för att få varje pusselbit på plats.

 

JA man förändras & NEJ det gör man inte, men man utvecklas och den personen tar det ett tag för en själv också att lära känna (sig själv alltså), men jag är bekväm med Mamma Mirre nu och Mamma Mirre och Pappa BQ är förälskade och lyckliga, så vi har mognat tillsammans nu och helt enkelt blivit dem vi är genom att utvecklas till dem. 

 

Koliktiden dock, den gav oss enorma prövningar & så fort jag tänker på den får jag obehagskänslor, då var relationen inte bra, men vi tog oss igenom den tillsammans, även min djupa babybluesångest tog vi oss igenom trots att jag hade det extremt jobbigt med att kunna ge känslor till både BQ och Bellis då.

 

 
Bilderna här ovan är tagna första åren vi vart tillsammans, de när jag har röd topp är bara efter nån månad, så är alltså från 2001. Samt, ni ser ju vad tösen fått sitt tjocka hår ifrån va, jag har väldigt tjockt hår, otroligt att klämman höll, skratt 😊, det är även min korrekta hårfärg det, synd att man börja färga och hålla på egentligen.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
 Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Jätte bra inlägg vännen!

Du är klok du! Så rätt du har, man förändras men ändå inte. Man växer som person och man växer tillsammans. Ni verkar ha en sån härlig relation, du och BQ ❤️

Jättebra inlägg , roligt och intressant att läsa!<3

Ja det är en väldig prövning att få barn och allt före, efter och däremellan, jag valde att lämna min sons pappa redan då O var 2,5 år, jag fixade det inte helt enkelt. Fina bilder på er och bra ni kämpar!
Kram

mysigt att läsa tryckte på hjärtat =)
ja tror oxå att ni liksom vi i o m ivf fått kämpa liksom o det för en mera närmre varnann eller tycker du inte ? sen är vi oxå väldigt tajta jämt men tror ja e bra
fin torsdag min vän kramar

Tycker det är konstigt om man inte utvecklas när man skaffar barn! Väldigt konstigt faktiskt! Jag och min man fungerar inte bra utan den andre i balans så när vi väl bråkar/diskuterar måste vi göra det klart för annars är vi båda helt off tills det retts ut. Som tur är händer det kanske 1-2 gånger om året! 😕

Kul att se bilder från när ni träffades. Och ni låter som oss med lite av våra egenskaper. Är också glad att min sambo är så lugn och sansad. I need it 😉

Fan va jag älskar de gamla bilderna på er! Måste kännas underbart att ha såna minnen tillsammans. Tycker ni ser as coola ut :D

Är så fint att ni är tajtare än någonsin 💕 Ni är så fina ihop

Så fina ni är!!! Vi har också blivit väldigt tighta. Tror det också har med vår långa resa att göra och allt man varit med om. Vi har varit på botten tillsammans och nu är vi på toppen. Visst att relationen påverkas när man får barn. Man sätter barnet i första hand. Men vi försöker turas om och hjälpas åt så mycket det går. Kärlekslivet kommer i kläm men det är det värt. :)

Intressant att läsa, du är så klok!

http://nouw.com/bellss

Vilket fint inlägg.
Vi har nog blivit väldigt tajta.Ser man tillbaka så har vi kämpat en del.
Först för att få barn. Fick ju sen 4. Yngsta föds 2 månader för tidigt. Får kolik och RS virus då han slutar andas. Allt gick ju bra som tur var.
Många års kämpande med en dotter som får anorexia. Visst har vi förändrats. Men ser det som positivt

Så fint inlägg och jag bara älskar bilderna från förr! Finns inget charmigare än att kunna bläddra igenom såna foton ju!

Men så kul att se bilder på er i yngre dar! Jag tycker vår relation också har utvecklats i takt med barnen blivit fler.


Kom ihåg


Trackback