Hur hinner du med - Tiden?

 
Ja den frågan får jag emellanåt HUR HINNER DU BLOGGA? du har ju barn, jobb osv. Ja det kan man väl få undra, tror jag skrivit ett sådant blogginlägg förr, men det var nog på gamla bloggen så jag kan skriva detta igen, så får vi svar på den frågan. Vill poängtera att det är ingen som ifrågasatt för att vara på något vis otrevlig eller så, utan jag känner mest att jag vill förklara mig, känns som det inte ska bli några frågetecken, OK?!
 
Ja, hur hinner jag blogga, samt hur hinner jag få ut upp till 4 blogginlägg per dag ibland. Svaret är ganska enkelt
 
- TIDSINSTÄLLDA INLÄGG / SOM DETTA ÄR NU
 
♥ Jag skriver blogginlägg då tid finns och ingen annan blir berörd av det. Som ikväll t ex då BQ blir borta hela kvällen & ska på speedway med en kompis, då kommer jag säkert göra några tidsinställda inlägg som jag portionerar ut lite här och var på olika dagar, det kan vara om precis vad som helst ex detta inlägg, det kommer vara ett tidsinställt, det kan vara inläggen om recept, eller om tips allt från gällande kläder, smink, produkter, länkar osv, det är en punkt
 
♥ Jag lägger upp mina dagar själv om dagarna på min arbetstid & jag lägger alltid en förmiddagsrast som alla andra har mellan mina jobbobjekt, (jag jobbar åt anderssons i Falun & jag har olika städobjekt om fördelas ut över en vecka). Eftersom jag jobbar själv, så blir jag ensam själv på min rast också, & då varför inte blogga?, då kan jag också skriva tidsinställda kortare inlägg, samt även blogga ett kortare inlägg, beror på när bloggen uppdaterades senast. För jag har ju bara en kortare rast såklart.
 
♥ Bellis är alltid lite trött då hon kommer hem från dagmamman & jag slutat jobbet. Så då vill hon vila en stund i soffan och kikar på någon barnfilm, program på Viaplays utbud & då passar jag på att antingen blogga eller svara på kommentarer, efter det sedan är det full rulle och då är det prio Bellis.Då kan vi göra allt från mysa, handla, leka, träffa kompisar, eller leka på hennes rum.
 
♥ När BQ lägger tösen på kvällen, för det gör han alltid, vi lägger upp det så, det kan ta allt från 5 min till 45min & då brukar jag göra ett blogginlägg för att jag inget annat har för mig & det är passande då tycker jag, sedan då BQ kommer ut & hon somnar så är det vår tid & då kikar vi alltid på någon serie tillsammans & myser och gosar och tar ikapp alla pussar vi längtat efter under dagen
 
♥ Sedan någon timma innan vi går lägger oss så är det vår egna fria tid, vi gör det vi själva känner för (om vi vill,) då brukar jag sätta mig och svara på kommentarer som kommit in och jag kikar ikapp i den mån jag hinner blogginläggen från er.
 
Sedan säger jag inte att jag alltid gör så här, men det är dessa tillfällen jag avvarar för bloggen på ett dygn för att få den att vara aktiv och igång, är vi med då? Då ser ni att jag inte hämmar någon, något eller mina sysslor, OK?!
 
Ja detta är tillfällen som jag även då gör annat som behövs med, dess tillfällen på min dag är det jag menar finns tid för det JAG VILL GÖRA, det måste även göras hemmasysslor, mat, träna, tvätta osv. Men då får ni svar på frågan.
 
FÖLJ MIG HÄR    
 Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Det där med inställda inlägg har jag funderat på men har inte samlat på mig material för det. Måste ut och fotografera lite mer så jag får lite bilder att använda :)

jag tidsinställer också inlägg, sjukt smidigt!! <3

Tänk att man inte kan få leva sina liv ifred utan att det är folk runt om som ska ifråga sätta... jag blir så trött.

Detta är väldigt bra att ta upp tycker jag, jag gör så med en del inlägg jag göra, det är smidigt och det fungera så bra att för det..
Bra inlägg

Det är så bra att man kan tidsinställa inlägg!

Jag tidsinställer också mina inlägg för att hinna med :)

Intressanta tankar om hur du fixar allt och även en fin bild! Kul att du hittade till mig så jag kunde hitta till dig! :)


Kom ihåg


Trackback