Inte bäst att vara kvinna ibland

 
Idag skiner inte solen här, det är molnigt, runt 15 gr så lite kontraster mot igår, men alltså vaddå! det är ju varmt mot vad det varit, i måndags hade vi 5-8 plusgr bara och Bellis hade fleecefodrad galonoverall på sig. jag vakna tidigt imorse med rejäl halsbränna och killig näsa/ögon & lite tungandat, TACK POLLEN, sipprar väl in i fönstren, för BQ känner av det också. Så härligt det där såg ut va? hade gärna stoppat fötterna i sanden och fått ljummet skönt vatten svepande över sig, längtar såååå till vår semester.
 
Fy för dessa kvinnoveckor man har alltså, haft ägglossning denna veckan & jag har haft jätteont, samt även gått upp 1½kg i vikt (gått ner 1kg av det, men kissat som en kamel typ de senaste dagarna), igår gjorde det så ont att jag grät. Men i dag är det mycket bättre, så förstod att det var äggen som lossnade, igår trodde jag nästan att jag skulle beöva ringa sjukvården & åka dit. Men jag har sådär ont emellanåt, inte alltid såklart men vissa gånger, vet även att mamma sagt att jag hade sådär ont också vid mens och ägglossning då jag bodde hemma, fick vara hemma från skolan ibland för jag hade sådan mensvärk. Det går läsa om här över vad som gör så det kan göra sådär ont, så antar att det var punkt 2 det berodde på mig mig då - Smärta vid ägglossning, det är tufft att vara kvinna ibland 
 
Nu ska jag piffa till mig lite vi ska ner på stan sedan, BQ ska klippa sig och Bellis och jag ska göra lite ärenden, just nu sitter hon och pärlar armband, jätteduktig & söt.
 
FÖLJ MIG HÄR    
 Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Har liknande problem som dig vid mens/ägglossning, sååå jobbigt och jag blir så gråtig, svullen och har väldigt ont i magen. Nu får jag dock utskriven medicin mot värken och mensen, men det är väldigt jobbigt ändå :(

Skönt att det är bättre!

http://nouw.com/bellss

pollen är så jobbigt!! :(

Jag har precis blivit av med min mens efter att ha haft det i 3,5 veckor -.- Så glad att det är över även fast det inte var speciellt jobbigt denna gången jämfört med vad det brukar vara :P

Har alltid haft lite mens med bara en dag lite mera. Däremot har jag på senare år alltid känt av ägglossning. Det gör så ont stunden innan det lossnar.

Suck...det borde vara lite rättvist mellan kvinnor och män men så blev det tydligen inte. Kvinnor fick mens och allt där till samt att vi både får bära och föda barn. Vad fick männen? Bara det roliga.

Ha en toppen dag trots allt.
Kram Kamilla

Så fin blogg! kika gärna in min :))

Här skiner solen :) hoppassar du får en bra dag :)

Hade samma problem vid ägglossning. Pga av hemska smärtor och täta blödningar opererade jag bort "allt"
Saknar det inte

Ägglossning är hemskt. Jag slipper det nu som tur är. Antar att det är vätska som åker ut i buken. Usch! Hoppas du mår bättre snart! Maila mig gärna om länkbyte. :)

Know the feelin'. Jag är också där nu, några kilo svullen + värk och trött, kram och krya!

Åh har likadant. Hemskt!!! 😤

Näää fuyyy!!! Kram


Kom ihåg


Trackback