Men vad håller du på med?

Muggen med fat kommer från Indiska, samt min frukost på äppelsmoothie och fröknäcke
 
 
 
Recept på äppelsmoothie
1½ dl sockerfri/fettsnål naturell kvarg
1 nypa vaniljsocker, eller sötningsmedel om man så önskar
1 skalat äpple i delade bitar
1 dl vatten
 
Nu har jag lite rast och intar min frukost först nu, mår illa direkt på morgonen och speciellt nu när jag har mens, så jag får vara lite hungrig först. Imorse var det fel redan från start, BQ ska till Leksand och jobba idag och var tvungen att gå upp redan kl 5 och sedan brassa iväg 5:45 & jag somna om direkt efter kl ringde. Men hörde sedan då han öppnade dörren och gick, sedan hade han glömt bilnyckeln och kom tillbaka igen och det gick idörren igen och prassla med jacka och nyckel, då vakna både jag och Bellis, JAHA. Hon tassa in till mig med snuttedockan i handen och kröp upp till mig, hon prata lite och ville gosa och kramas (så mysigt ), jag sa att vi ska sova lite till klockan är ganska tidigt, (jag tänkte att, tror du på det själv Mirre, hon är ju vaken nu), men faktiskt så somnade hon om och kröp tätt, tätt, tätt intill mig & ZZZzzz ganska direkt. Men jag låg vaken ett tag, dels för det vart varmt med henne så nära och det var lite för mycket om och men så jag vart vaken, men så somnade jag visst om efter ett tag, för jag sov då klockan ringde igen kl 7 och det var dags att gå upp, då sov Bellis och jag jättedjupt, men var bara att gå upp, gäässspp!
 
Det flöt på hemma med frukost till henne, göra oss klara och klä på oss, så klär jag på henne skalkläder & tunna fleecekläder under och hennes dubbelbeklädda tygmössa, fingervantar och gympaskor. Så sätter jag henne i barnstolen och vi cyklar iväg, så känner jag, men vad kallt det var, (smart Mirre att inte kolla nogare hemma), jag får vända och kommer hem igen, när jag kliver av cykeln tappar jag lite fäste med armarna och cykeln välter så Bellis blir rädd, men jag hann rädda cykeln så inget händer med henne i stolen. Jag ställer Bellis säkert i ett cykelställ så det ingen som helst risk finns att hon skulle välta, jag rusar (ja det var så snabbt att jag nästan snubbla i trappen) upp och hämtar hennes fleecefodrade galonoverall och fleecefodrade galonvantar och så cyklar vi iväg igen. Jag lämnar henne till dagmamman och det går finfint. Cyklar iväg igen och det börjar snöa faktiskt, men ohhh, (smart Mirre igen, hon hade ju bara gympaskor på sig hon kommer ju frysa om fötterna!!,) Jag ringer dagmamman och frågar om jag skulle komma med sockar och hennes stövlar, men hon ansåg inte det behövdes för det fanns så hon kunde låna där så hon skulle vara varm om fötterna.
 
Men varför har du inte dubbla uppsättningar så det alltid finns hos dagmamman tänker ni? Näee för hon vill inte det, hon har inte plats för så mycket extrakläder i sin hall, så det barnen har på sig då de kommer det får de ha på sig, det är vårt ansvar så de är rätt klädda, helt klart ska de vara det. Men såklart ser man ju till så det finns innekläder, sockar, vantar och sådant som extra, men inte skor & ytterkläder.
 
Suck jag är helt slut, känner mig helt vimsig, samt så har jag alltid lätt feber & är hormonell och deppig då jag har mens, så nu är det skönt med RAST måste få landa lite.
 
 
FÖLJ MIG HÄR 
 Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Vilken fin mugg med fat :)

Hmm, den där äpplesmoothien verkade intressant, kan du inte dela recept? 😍

Äppelsmoothie lät jättegott :)

Mums så gott med äppelsmoothie!<3

Usch vilken otäck morgon du hade med cykeln men vilken tur att det inte hände något allvarligt. Kramis

haha, jag tänkte inte alls på dubbla uppsättningar, märks att jag inte är så moderlig I guess ;)

Åh låter som om du har haft en jobbig start på morgonen. Aldrig kul på en måndag. Hoppas att det blir lättare under dagen & att hoppas att snön inte vräker ned. Har hört att det ska snöa men än så länge har jag inte sett skymten utav den. Jihu!

Sv; ja, visst. Så nöjd! :D

Vacker mugg!

Åh jisses vilken morgon :( själv försöker jag bli av med mjölkstockning med värme och mycket amning. Tack och lov för alvedon 😩😘

Vilken smarrig frulle! Och känner igen det där med vimsigheten och tröttheten vid mens, jag är likadan!! ;)

Underbar bild och skall testa receptet!! Hoppas att din dag blir bättre än starten. kram

Vilket himla bra tips. Låter jätte gott. Tack :)

Det här vädret gör en galen. Jättevarmt en dag för att sen tydligen snöa nästa. Inte konstigt man blir vimsig och inte vet hur man ska klä sig. Hoppas värmen kommer för att stanna snart!!! :)

Åh, jag blir oxå alltid deppig innan mens... Jäkla hormoner! :/ <3


Kom ihåg


Trackback