Ok då jag är värdelös

 
Alltså jag tror att jag är på helg fortfarande eller så, jo! BQ lämnade tösen imorse och jag skulle hämta henne på eftermiddagen, jag cyklar ju alltid som ni vet. När jag hämtar henne och vi cyklar till Hemköp så noterar jag att en kvinna tittar på oss när vi svänger in för att ställa ifrån oss cykeln, samt då vi går in på affären och vi börjat gå in så vänder hon sig om och tittar på mig igen. Vaddå har jag något skrivit i pannan, eller har jag glömt stänga gylfen, vad är det tänker jag. Men förmodligen då så tittar hon på mig för att jag inte har hjälm på tösen, JAA jag hade glömt den och även glömt då jag cyklar iväg med henne, hon hade alltså inte hjälm. Så jag framställdes nog som ganska dålig mamma eftersom jag hade på mig men inte hon, . Visst det är mänskligt att glömma, men inte sådant, det får man inte glömma, så ja minuspoäng till mig, instämmer.
 
Fick nyss sms att vårt paket från Bonprix kommit till ICA idag, så det ska jag hämta sedan, vad roligt
 
FÖLJ MIG HÄR 
 Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Åhh vad roligt med paket.
Nej du är INTE värdelös alla kan vi glömma och missa, det är inte hela värden. Visst är hjälmen viktig men vadå... Jag tror ju inte du gjorde några våghalsiga svängar eller annat som skulle kunna skada dig eller flickan.
Blir så förbaskad på människor som tittar så där eller slänger ur sig kommentarer.

Jag förstår din känsla. Inte roligt när man själv inser att man glömt något viktigt. Inte hjälper det heller att nån stirrar ut en. Men jag tror tyvärr vi människor är sådana. Vi stirrar hellre än att frågar "oj råkat glömma hjälmen idag?" Men du är ingen sämre mor för det. Kram på dig.

Man är inte mer än människa och du är absolut inte värdelös!

Inte alltid lätt att komma ihåg allt 🙈 Vi har precis fått leverans av en vagn så det ska vi roa oss med i eftermiddag ;)

Inte alltid lätt att komma ihåg allt 🙈 Vi har precis fått leverans av en vagn så det ska vi roa oss med i eftermiddag ;)

Som du skriver, det är mänskligt att fela. Jag glömde spänna fast Joline i babyskyddet här om dagen som tur var upptäckte jag det ganska snabbt och kunde stanna bilen och spänna fast henne. Jag kände mig också som en ganska dålig mamma 😬

Alla kan glömma, eller snarare, alla glömmer. Tycker inte att du ska känna dig dålig för det!

http://nouw.com/bellss

Inge kul att glömma en sån sak men samtidigt är vi bara människor och det är mänskligt att glömma och göra misstag. Betyder inte att man är värdelös för det, betyder bara att du säkert aldrig kommer glömma det igen för du kommer komma ihåg dagens miss. Allt gick ju bra så glädjs åt det istället!😀

Det är jättejobbigt när man glömmer sånt där, eller annars också bara handlar i god tro och sedan inser att man gjort helt fel och alla troligen tänker att man är världens sämsta mamma. Men det är mänskligt, det händer oss alla att vi har tankarna på annat håll och glömmer de mest grundläggande grejerna ibland. Så kom ihåg, du är inte det minsta dålig, du är bara mänsklig och en superbra mamma till Bellis! <3

Älskar paket. fina bilder:)) Du har en fin blogg Mirre!!

Du får se det från den positiva sidan, du kommer nog inte att glömma den igen! :)

Jaa ajabajja :) Fast du glömmer nog inte två gånger, kram!

Fina bilder du har


Kom ihåg


Trackback