Slarva inte med det, det är dags

 
Godmorgon på er, egentligen skulle man sola nu när man har rast, men ja, hmm?! Idag är det sol, det är SOMMAR här idag, så härligt. Bellis fick ha med sig sin nya solkeps & nya sandaler idag, samt ett par supersöta armyschorts som jag skickade med om de skulle vara ute på baksidan hos dagmamman, det brukar vara ganska gassande sol där, schortsen är tunnare men längre, så det blir ett bra solskydd också. Smorde in henne med solskydd, så nu måste man börja med det, solen är stark.
 
På tal om annat, det går vattkoppor hos dagmamman så får helt enkelt se om Bellis får det, sist slapp hon undan, men ja det visar sig helt enkelt , egentligen kanske man skulle ha vaccinerat henne emot vattkoppor?, har ni gjort det? Det visar sig till veckan då om hon får det, får det var i måndags en hade fått prickar där.
 
Idag är det fredag, jihiooo
 
FÖLJ MIG HÄR    
 Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Kul att vädret håller sig i och så mysigt att du äntligen kan klä Bella lite mer somrigt!<3

verkligen härligt väder idag, skulle bli upp emot 30 grader. Hoppas på fin sommarhelg.
aldrig hört man kan vaccinera sig emot de. jag fick det när jag var 13 år så hoppas verkligen mina barn får det när dom ändå är rätt små. inget kul att få det då :(

Åh vad härligt med sommarkläder och ha en fin dag! <3 Kramis

Så härligt med finare väder! :-)

Jobbigt med vattkoppor. Jag fick det när jag var 15. Mindre kul! Gick dessutom på kryckor. He! Hoppas hon slipper det. Det kliar så!!!

Härligt med sol och sommarväder! Och håller tummarna för att Bellis inte får vattkoppor, har hört om vaccinet men har själv tyvärr ingen erfarenhet av det. Om jag minns rätt fick min bror det som liten, då vi systrar hade det, men det vaccinet gick ur kroppen efter några år så han fick ändå vattkoppor senare, men då i en "bättre" ålder, eller vad man ska säga.

Härligt med sommarkläder o fint väder

Jobbigt med vattenkoppor , min dotter hade det för några år den. Du kan hoppas att hon slipper det eller att hon får det så hon slipper det sen.
Hoppas du får en bra dag:)

Härligt med sommarväder och fredag :)


Kom ihåg


Trackback