Som om det var en orkester i sovrummet

 
Godmorgon godmorgon, Bellis vakna kl 7 i morse också, idag skulle jag få ligga kvar och sova ut, men de verkade glömma volymknappen för det var inte så tyst utanför så jag somnade aldrig om, men fick ju vila i alla fall. Vi har intagit frukost och lekt  & myst nu på morgonen, nu tar jag min första mugg te på morgonen & Bellis kikar på Hunden Merlin på dvd ett litet tag & BQ kollar nyheterna på paddan. Eftersom jag var ledig i tisdags och det var röd dag i måndags måste jag jobba en sväng idag, så ska snart ge mig iväg och göra det. 
 
 
I morse när jag var upp och kissa sken solen och gassa på rejält här, då tänkte jag att nu blir det en härlig dag med mycket utelek. Men så fel det vart solen är inte framme längre och det är väldigt råkallt ute, var nyss ut på balkongen och kände efter, så man lär klä sig. BQ och Bellis hakar på mig då jag ska jobba, de leker i vår stora lekpark bredvid under tiden jag är där.
 
Händer hos er idag då?
 
FÖLJ MIG HÄR   
 Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]  Kommentarer

Underbara bilder som alltid! Mysigt att de hakar på dig när du skall jobba. Kram

Du är så duktig på att ta närbilder :D

Klev oxå upp 7 i morse ,trött o seg idag och vädret lockar inte att vara ute i heller kallt o blåsigt ,önskar dig en bra dag kramis

Vad kul att dom kan leka i lekparken utanför ditt jobb medan du jobbar och ha en fin dag! <3 Kramis

Idag snöar det hos oss... SUCK!!

Härliga bilder! Gårdagen var den varmaste denna vecka, över 20 grader i skuggan. Blåste lite, men det gjorde inte något. Idag regnar det och temperaturen har droppat med 10 grader... Skönt var att vi tog tillvara på det fina vädret igår och satsar på innearbete idag!

Tråkigt dag här också med kalla vindar.


Kom ihåg


Trackback