Torka snoret med nya tröjan

 
Igår tog jag själv en rask powerwalk på en timma, gick en långrunda som sträcker sig över vår högstadie/gymnasieskola, lasarettet & broarna runt, säger er ingenting, men ni som vet, ni vet att det var en långsväng. Fick inte med mig BQ, han har åkt på min & Bellis sväng vi hade förra veckan, förkylning och matthet, så han var lite vissen då han kom hem från jobbet igår. Ni ser ju ovan vad fin omgivning det var runt mig där jag gick, samt ser det inte härligt ut då de står och metar 
 
Lite pinsam grej igår när jag shoppade kläder åt tösen, hon fick hålla i tröjorna & hon torkade sig med en av tröjorna för att få bort snoret. Men äscch tänkte jag vi ska ju ha den. Men sedan då kassörskan tog bort larmbrickan så var det ett litet större hål på två ställen. Men det vet jag att inte Bellis gjort för hon torkade sig bara, men det vart ju lite den stämpeln att vi förstört tröjan, men det hade vi som sagt inte. Men hon la tröjan till reklamation & jag fick gå hämta en annan, dock inte lika vi tog först, men ja ändå.
 
Imorgon ska BQ och jag gå ut och ha en onsdagsdejt och gå ut och äta på Olearýs, jättehärligt. Jag har redan tittat ut vad jag vill ha för något, denna - NEW ENGLAND CHICKEN SALAD Kyckling, blandsallad, honungsmelon, getost och rostade pumpakärnor (Healthy Choice), BQ skulle nog ta denna - SIZZLING FAJITAS Vår klassiska fajita. Fylld med grillad biff eller kyckling. Serveras med O’Learys BBQ beans, gräddfil, salsa, guacamole och ost.
 
Ska värma om tet här & sedan gå jobba igen, var lite väl skönt med rast känner jag
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Åh vad härligt med lite kvalitetstid tillsammans. Det är så viktigt att umgås och ta hand om varandra tycker jag :) Hoppas ni får en underbar onsdagsdejt!

Förstår verkligen den där känslan, men en kan ju heller inte köpa en trasig tröja! :)

HAHA dessa barn :P Skönt med en promenad :)

Usch vad pinsamt :)

Så vackert! Nu blev jag sugen på en liten utflykt själv. Får ta fram cykeln tror jag. Så tokigt med tröjan. Tur det löste sig.

Så typiskt ungar som torkar sitt snor med första bästa :-D. Ni får ha en super mysig dejt ikväll! <3 Kramis

Mysigt med en PW!

http://nouw.com/bellss

Så fin bild och mysigt med promenad. Hoppas du får en toppen dag imorgon ❤️

Åh så gott med O'Learys! :D

Så fin bild<3

Haha så tokigt :) Nåja, så kan det vara....
Mysigt med ute dejt!

Men vad mysigt!! Ser super härligt ut!

Men va vackert :D Tur att ni kunde ta en ny tröja ;D

Mysigt med date . fin bild:))

Men vilket härligt område och promenera i =)

Gud så trevligt att ga ut och äta :D O'Learys tror jag aldrig att jag har ätit på.

Vad gör man om näsan rinner😆😁
Trevligt med en onsdags dejt


Kom ihåg


Trackback