Nu vart det vinterlandskap

 
Godmorgon, i natt har det snöat en hel del, så vi vaknade upp till ett vinterland. Jag sitter här och pressar i mig kvarg, är inte sugen på nån frukost. Jag har inte helgat klart i tankarna och kroppen så kommer inte alls igång nu på morgonen. Måndagar på jobbet brukar vara extrema i receptionen som är min huvudsakliga uppgift, det rings heeeela tiden, så jag hinner knappt lägga på förrän det ringer igen. Förra veckan var extrem, får se om det blir samma denna måndag.
 
Ikväll efter jobbet ska vi nog köra kartonger och fylla upp något förråd på nya lägenheten. Fått tillgång till dem nu, skönt slipper det bli så mycket kartonger här som dräller.
 
→ RÖSTA PÅ MIG SOM ÅRETS BLOGG ←
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg En härlig dag i Borlänge

 
Idag har vi tillbringat dagen i Borlänge och hängt vid Leos Lekland med våra vänner Gabbe och Stefan, samt deras jämnåriga dotter Lovisa. Toppentrevlig dag med mycket skratt och lek. Samt en tripp till Ikea och shoppa lite smått & även tog vi lunchen där.
 
→ RÖSTA PÅ MIG SOM ÅRETS BLOGG ←
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Börjar bli gamal antar jag

 
Ja två år kvar till 40 bast alltså, ja det blir vad man gör det till absolut. Men har hållt på och packa i flyttlådor idag, 8 hela kartonger är nu fyllda och står i vägen i lägenheten. Men nu är ryggen mör efter det, hur ska det bli då innan flytten är klar, ryggskott? BQ håller på att lägga en tös som är allt annat än honom till lags, just nu sjunger hon där inne, hmm!!!.
 
Idag har jag även beställt tårtan till Bellis kalas vi kommer ha i flyttkaoset här hemma. Men det får det vara värt för klart att pluttan ska få ett kalas. Det blev inte helt den tårtan jag beställde, för de på konditoriet övertalade mig till hur tårtan skulle bli bra på annat sätt. Får se hur den blir i slutändan, blir bra vilket som. Har även beställt födelsedagsannons i tidningen på tösen. Samt köpt servetter & cupcakesformar (för det får räcka med tårta och cupcakes). Så nu ska allt sådant vara klart, skönt. Hon fyller på torsdag, men vi har lite kalas här hemma på lördag.
 
Men ohh ska hon somna snart eller? 
 
→ RÖSTA PÅ MIG SOM ÅRETS BLOGG ←
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg