Allt får inte avta bara för man är trött

 
Alltså detta med blogg och vara bloggkompis har dalat för mig/sweetwords/Mirre den senaste tiden, det har inte funnits inspiration och jag har därför lagt ner bloggandet kan man tro, men så är det inte. Jag bloggar då jag har tid och lust, känner ingen press alls vilket är skönt. Men det är tråkigt samtidigt för jag tycker ju om blogg och att skriva och besöka er, så ska försöka hitta mer inspo och tid till det.
 
Nu har BQ varit ut på en promenad och jag ska gå en rask powerwalk nu och känna mig lite hurtig för det har blivit sämre på den fronten med, så ska ta tag i allt sådant med, det har varit för mycket fokus på bara jobbet, vilket såklart kommer fortsätta vara så, men jag har inte orkat något annat då jag kommer hem om dagarna och det känner jag nu att det måste bli ändrig på, för jag behöver få hinna med det jag tycker är roligt också. Tyvärr så blir det ju så att jag går tränar direkt efter jobbet då i så fall och då får jag mindre tid med tösen just den dagen, men det måste få vara så då.
 
Nu hörlurar på och rask powerwalk Kommentarer

Tror det går i dalar för oss alla nu. Sedan håller ni på med flytt planer och så. Är helt förståeligt 💕
Ni är så fina ihop du och gubben din 😉

Jag håller med dig.. Har inte samma tid eller ork längre även om jag försöker hålla igång det.. Men vissa bloggvänner försvinner ändå inte trots bloggen dalar. 😉

Har samma problem! Varken hinner/orkar läsa andras eller blogga själv. Men prio måste vara att blogga, tänker jag. Kommentarer är nice, men man sparar liksom bloggen som en dagbok.

Så är det ju när livet tar plats :). Tycker det är viktigast att låta livet göra det också :)

Inte lätt att hinna med allt! Men skönt att unna sig en promenad! 💗 Kram

Faktum är att det är lika viktigt att lyssna på kroppen som att träna regelbundet. Vet själv att vissa tider på året så är jag väldigt aktiv och mår bra av det och andra tider (som nu) så finns inte ork till mer än jobb och vardagssysslor. Vet oxå att om jag pressar på så blir jag sjuk. Särskilt nu då jag redan varit sjuk ett tag. Blogga är kul, men kan bli en stor tyngd då varken tid eller ork är där. Så lyssna på din kropp, i båda lägena, gör det som du orkar och stryk undan måstena.

Känner verkligen likadant, som att energi och Inspo inte finns till bloggandet och ännu mindre till att besöka andra vilket jag i vanliga fall tycker är jäkligt kul. Men det kommer igen! Ska bra få bort den där ständiga tröttheten, hehe!


Kom ihåg


Trackback