Det är klart man fixar det

 
God förmiddag på er, idag är det jag som vabbar med tösen, hon mår väl inge vidare, är febrig, matt, rosslig & hostig. Igårkväll kräktes hon igen en timma efter hon somnat, men det var för hon fått slemlösande, så vi ska inte ge henne det innan hon ska sova, utan hon får det på eftermiddagen tidig kväll istället, så fel av oss. Det brukar hon göra då hon får slemlösande, då kräks hon då hon somnat, och nu hade hon druckit innan med och då kan ni ju tänka er att det blev kräkkalas igen, men hon somnade om gott efter det sedan, med nybäddat och fått upp slemmet. Tänk att man glömmer det för varje gång också, att man inte kommer ihåg att det blir så var gång, suck. 
 
Annars då, jo man jobbar på och lär sig och så, jag har en bok också jag läser på  hemma, en väldigt bra bok och hur man ska tänka i bemötande med patienter i olika situationer osv Hälsofrämjande Tandvård. Samt igår på jobbet hade chefen köpt med sig små goda muffins, så rart av honom, supergoda var de också, nom nom.
 
Har även beställt en toppenbra mössa av mormorannadesign, Mormorannas facebook, en manschesttermössa med varmt gott teddyfoder i, toppenbra nu när det är kallt. Bellis måste ha sådana mössor, hon tappar alla andra, så därför specialbeställer jag alltid mössor till henne så de anpassas efter henne bättre än dem man köper på affären.
 
Fick även hem pappren från Nordea i veckan att precis allt är klart med lånet, så skönt så man kan slappna av från det nu och vi förhandlade oss till bra räntor osv tycker vi, så nu har vi en plan hur vi ska betala av lån osv framöver. Många som anser att man ska vänta några/något år innan man köpet bostad för de tror att priserna kommer sjunka & det är mycket möjligt, så är det ju alltid, men vi är nöjda ändå. Vi har fått en superfin lägenhet och lånet plus hyran på bostadsrätten tillsammans blir inte så vidare mycket mera än idag, såklart lite mer, typ 2000 mera, men det fixar man.
 
Nu går tvättmaskinen varm här idag igen eftersom det vart kräkalas igår igen, så hinner aldrig tvätta ikapp känns det som.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

du är så duktig mitt gull kram mamma puss

Hoppas hon krya på sig snart :)

Segt för er! Julie är likadan- inte med just slemlösande, men vid förkylning hostar hon så hon kräks vid läggdags.

Härligt :).

Jag har epostat dig förresten :).

Skumt :-o. Kolla om det hamnat i skräpposten :)
Annars maila mig på adressen ovan så skriver jag tillbaka :)

Vilken charmig mössa till Bellis. Spännande resa för er med nya lägenheten och allt där till. Krya på dottern.

Kram från mig / Kamilla


Kom ihåg


Trackback