En dag med pirr i magen

 
Godmorgon, sitter här och vaknar till, BQ och Bellis sover, det blir vabbdag för dem idag. Märkte det på henne igårkväll att hon var jättetrött tidigt, samt extra gnällig, tyckte även dagen innan att hon såg lite rosig ut eller vad man ska säga. Men då var hon pigg för övrigt. Men igår innan vi gick och la oss vaknade hon till och var ledsen men somnade om dirket & då kände jag att hon var varm, samt så lät hon lite rosslig. Sedan har hon vaknat ett par gånger inatt och varit rosslig och ledsen och är varm, så hon har sovit mellan oss i natt. Jag smög upp vid 6 innan kl ringde så de får sova vidare. Måste dock väcka BQ innan jag går till jobbet för han lär meddela på jobbet att han måste vabba.
 
Annars då, vet ej hur denna dag ska bli på jobbet, känns som vi bokat in för mycket patienter att det kommer bli för tjockt, men av någon anledning löser det sig i reglel oftast ändå att folk avbokar, det går snabbare med vissa patienter och vissa uteblir och ej kommer, så får se helt enkelt.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Krya på lilltjejen.. Det kommer säkert gå bra på jobbet när du väl är igång. Ha en fin dag. Kram

Hoppas du får en fin dag och att bellis kryat på sig!

Godmorgon, hoppas du får en bra dag på jobbet 😊

Hoppas det blev lugnt :). Jag var till tandläkaren igår, var så glad efteråt trots 705 kronor fattigare ;). Inga hål och som de sa exemplarisk mun. 33 år och har aldrig haft ett hål eller gjort en lagning :D.

Hoppas bellis kryar på sig!

Trist att hon är sjuk. Krya på henne 💖

Hoppas du fick en bra dag och att Bellis är piggare.
Kram Kamilla

Hoppas dagen gick jätte bra o att lilla piggar på sej kramar

Hoppas på god bättring! Det är lite tufft så här års i förkylnings - och - influensatider. Du får väl inte hosta och nysa på patienterna heller? Take care!

Så vackra blommor! :)


Kom ihåg


Trackback