Schorts i november eller overall?

 
Idag åkte vinteroverallen på på tösen, det var minusgrader och det skulle ligga på 1-3 plusgrader hela dagen så nu är det vinter minsann. Hur klär ni era barn nu?, har vinterkläderna kommit fram i er stad med? det borde det väl ha gjort. Men igår såg jag en som var och handldae i collagetröja och schorts, kan ej förstå vad man tänker med då?
 
Nähäe dags att jobba, nu var det full fräs igen.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Åh nu har jag inga barn, men jag har själv tagit fram vinterjackan. Så skönt nu när minusgraderna har kommit.
Så fin bild, Mirre! Du är så duktig. Ha en fin måndag ☺️💛

Eh min son smög ut i shorts och vinterjacka igår :O

O ja, här har vi allt hunnit börja använda vinterkläder :)

Vacker bild , så vacker så..

Det är kallt här, mina söner har också overall/vinterkläder

Fin bild!

Vi har också börjat dra fram det nu då det är minus å massa frost

Jag kör höstjacka än, men snart är det dags för vinter jackan minsann.

Lite kallt för shorts:D

Haha, jag känner igen mig i personen i college och shorts! XD Jag har många gånger insett att vi har så olika temperatur och hanterar kyla och värme på olika sätt – jag är en sådan som alltid har för varmt. När jag var yngre klädde jag på mig varma kläder ändå för att folk inte skulle stirra på mig, nu struntar jag i vad folk tänker och går ute i min sommarjacka med bara t-shirt under, för då slipper jag ha för varmt :)

Har märkt att Adde är lite liknande som jag, men jag klär så klart på honom ordentligt ändå, men är noga med att ta av honom ett lager ifall det blir tydligt att han har för varmt. Det är svårt nu igen när det kan vara kyligt på morgonen och sedan varmt mitt på dagen om solen skiner, men jag kör på att ha för mycket kläder på honom från början och sedan ta av honom lite kläder ifall det behövs :)

Shorts lät lite väl haha nu har jag inga dagisbarn och i morse tog jag faktiskt med täckbyxor till Nova så hon har i skolan men om de åker på de vet i tusan:) men kallt e det allt. kram

Det var modigt! Själv klädde jag mig efter vädret :-p

Vinterjackorna är på sedan några veckor. Jag avskyr att frysa så idag när termometern visade minus 6 imorse fick det bli både halsduk, mössa och vantar plus tjocktröja under min jacka.

Svårt när det är vinter på morgonen och höst på dagen.

Kram Kamilla

Satte också på dom tre yngsta overall idag, väldigt kyligt och dom behöver mer kläder än oss andra nu. 1-3 minus här med.


Kom ihåg


Trackback