Känns fortfarande overkligt

 
Godmiddag på er, här regnar det och är supertrist väder och tösen vaknade vid halv 6 imorse, suck. Vet inte vad det är för något nytt hon börjat med att vakna så tidigt hela tiden, ibland somnar hon om när hon är inne vid oss, men inte i varken i går eller idag, det är bara att gå upp. Så jag fick sova kvar först och sov faktiskt till kl 9 & BQ la sig efter det och sov i 2h. Jag är inte helt pigg, har ont i ena örat och lite matt och hängig, så hoppas att jag är piggare imorrn för vill INTE sjukskriva mig, känns inte rätt.
 
Har fortfarande inte fattat att vi ska få (köpa) en så mycket finare lägenhet, känns som det är osant än så länge. Som om något kommer skita sig, känns inte helt sant förrän vi skrivit på pappren imorgon, ihh spännande. Men tråkigt att behöva vänta ända tills dec, man vill ju in där nu, känns lite långt, men egentligen är det ju inte det 1½ månad lite drygt.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Men vad roligt stort stort grattis till er.

Här vaknar våra barn som en klocka klockan sju.. Oavsett när de somnar..

Var inte meningen att skicka.. Skulle ju tillägga.. Det kommer bli så bra med ert nya boende.. När väl alla bitar faller på plats.

här har det faktiskt varit soligt och fint idag! men haft regn hela veckan så man får passa på att njuta när det är fint väder :)

Så himla kul och jag förstår att det känns overkligt! :-D Kramis

Här har det också regnat nästan hela dagen! Kram

Vilken härlig känsla att få skriva på nytt kontrakt. Grattis ännu en gång till nya boendet.

Hos mig har det regnat hela långa dagen.

Kramis

Men vad kul! :) Så fin bild förresten!

Grattis :D

Här hemma har vi oxå en tjej som vaknar så tidigt!
Så glad för er skull😊 💗Snart går flyttlasset! Kraam


Kom ihåg


Trackback