Sedan blir det möte med banken

 
Det har blivit så höstigt och fint, verkligen så sprakar naturen nu. Idag är jag alltså hemma och vabbar med tösen och då även imorgon då har 48h regeln gått ut. Men på ett sätt är det bra för jag är inte helt 100% bra och hade det inte varit för Vabb så hade jag jobbat så nu får jag också ta igen mig då på ett sätt. Dock har jag städat här hemma och vikt in all rentvättad tvätt, så nu är det nollställt igen efter all nerspydd tvätt, nu hoppas vi att det är slut med spyor denna omgång.
 
Ska börja göra lunch nu, sedan piffa upp mig med lite smink sedan, nu ser man bara trött och slö ut. Ikväll kommer en tjej och ska kolla på vår lägenhet, om hon tackar ja till den så kommer vi slippa dubbla hyror och det vore ju underbart. Meeh?! ska hon komma hem till er då Bellis kräkts tycker ni? JA faktiskt, hon är piggare igen och ej kräkts sedan igår förmiddag, så det får faktiskt bli så, för vi måste få allt sådant där klart, för på fredag har vi möte med banken och då måste allt vara klart innan dess hur allt ter sig. Dessutom har vi storstädat och det finns inga spår av sådant kvar här hemma och hon ska inte röra vid Bellis. Men men helt optimalt är det väl inte det förstår jag ju.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Färgerna är fina nu på hösten, men kylan hade vi kunnat skippa haha :P

Vad kul och hoppas att hon vill ta lägenheten! :-D Kramis

Hoppas verkligen att hon vill ha lägenheten så ni slipper dubbla hyror :)

ja men herregud vad gör man:) ni håller ju henne hemma åtminstone finns de som lämnar på skola dagis sånt stör man sig mer på:) superfina bilder , lycka till med lgh kramar

krya på er

Vackra höst bilder! Riktigt WOW!

Verkligen så fint ute just nu, det är nu hösten är som bäst haha<3

Hoppas hon tar lägenheten :D

Vad skönt om ni slipper dubbla hyror! Och att Bellis börjar må bättre. (Jag hade också låtit lägenhetstjejen komma, man kan inte vara hysterisk heller).

Tröjorna är pyjamasar. Från Ali express. Så sådär kvalitet, men assöta och billiga.

krya på er!!
Den bilden är så härlig på er!

Herregud vad fina ni är! <3

Förstår du längtar till nya lägenheten, grattis! När flyttar ni?
Kram

Vad bra att Bellis mår bättre, och bra att du kan vara hemma med henne om du själv inte mår så jättebra, hoppas ni alla mår riktigt bra snart! Och håller tummarna för att tjejen vill hyra lägenheten :)

usch vad trist med en kräkig liten sötnos! skönt att hon mår bra nu!

Skönt att hon börjar må bättre! :)

Det närmar sej flytt! Åå så spännande! Vackra höstbilder från Avestas vackraste sida, älskar den bron och de vackra gamla trähusen! I höstskrud är det ännu vackrare!

Så vackra höstfärger! :D


Kom ihåg


Trackback