Vill bara ploppa bort

 
Köpte denna mössa åt tösen från Kappahl i fredags, mössa med fuskpälsboll, men alltså hon kan INTE ha mössor som inte är snöre eller kardborre på under hakan, allt åker upp som ni ser ovan, efter ett tag så täcker den inte alls och åker bara av och av. Så jag köpte grovt lovikagarn och har sytt dit två flätade band så hon kan knyta fast den, (ska visa på nästa gång hon har den på). Dock skulle det kanske varit rosa färg eller den färgen som bollen, men hittade inte det så tog grått, men tycker att det vart bra ändå. Får byta ut när jag hittar en passande färg när jag hittar är ju lätt gjort. Syns ej på bilderna, men det är ju glittrigt silvergarn i mössan, så därför jag valde grått.
 
Dock något som är TUMME NER på annat, det är att tösen har fått magsjuka, SUCK. Inatt har hon kräkts ett antal gånger och rakt ner i våran säng vid ett tillfälle, så det var bara att sanera slänga allt i tvätten och hela dagen idag har gått ut på att tvätta, tvätta, tvätta och åter tvätta. Vi valde faktiskt att kasta tösens kudde och täcke och jag var till Jysk på förmiddagen idag och köpt nytt täcke och kudde till hennes säng. Behövdes faktiskt nytt också för hennes täcke var lite för litet nu tyckte jag och nu har hon ett större gossigt täcke och en skön kudde. BQ och jag däremot vi får ligga på soffkuddar i natt då allt vårat sådant är tvättat, så hoppas att ens nacke pallar det inatt. Men nu har hon inte kräkts sedan kl 9 imorse, men hon har bajsat löst både igår och idag, så helt ilag är hon inte.
 
Jag blir den som får vabba och jag mår jättedåligt över det, men måste bli så, för jag jobbar i vårdyrket och hanterar människor hela dagarna & även gamla människor och det är för riskfyllt. Även riskfyllt då det är en mindre klinik jag jobbar för & skulle nån mer bli smittad så skulle det bli tokigt/kaos, det skulle inte bli bra helt enkelt. Men man får ju dåligt samvete såklart för vår jobbgrupp är så beroende av varandra och jag vet att det blir hektiskt för dem nu när jag är borta. Dessutom är det ju inte särskilt kul att vabba då man fortfarande är så ny som jag är. Men men vad göra, vi har sagt att BQ ska vara hemma och vabba nu då jag precis börjat på nytt ställe, men då det är magsjuka så är det ju känsligare & just då för det jag skriver ovanför här, så bara gillar läget och hoppas att jag kan gå jobba på onsdag↑
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Kreativt!!
Tråkigt med magsjuka... Håller tummarna att den försvinner snart.

Superfin mössa🎟Krya!/Johanna xoxo

Så fin mössa

Hoppas att du inte behöver vabba så länge :)

Jättefint blev det med barnen.

Vet precis känslan när man jobbar med människor och det där dåliga samvetet över sjukdomar. Men man ska vara hemma, det är det enda rätta.

aga får panik på riktigt på magsjukan!!! det är så vidrigt

Usch för magsjuka, krya på henne!

Blev ju snyggt på mössan :D

Tycker det är ett så himla bra val och visar bara hur oegoistisk du är :) Visst blir det tufft på ditt jobb men jag tror dom alla uppskattar ditt beslut :)

Ufff läste att magsjukan ha kommit redan,krya på er och hoppas du klarar dig 💞💞

Usch för magsjuka! Krya på henne ♡

Hua hua med magsjuka. Hoppas hon kryar på sig snabbt och att ni klarar er från äckelsjukan.
Visst är det jobbigt att vara borta när barnen är sjuka men de går först.

Söt mössa hon har dottern.
Kram från mog.

Fy för magsjuka. Hoppas att hon snart mår bättre.

Vilken söt mössa!

söt mössa!


Kom ihåg


Trackback