Barnloppis i grannstaden

 
Godmorgon, idag vaknade tösen 6:13, men somnade om till strax innan 7 (vi med som tur var). Nu är hon & jag uppe och pappa BQ får sova lite längre, vi ska äta frukost om ett tag då får vi väcka honom om han inte vaknat själv innan. Jag ska börja gör mig iordning, för Erica och kanske Madde, (vi ska fråga henne om hon hakar på), vi ska till en stor barnloppis i grannstaden idag. Erica hämtar upp mig efter 9, och sedan brummar vi iväg dit. Det öppnar kl 10, och det är bra att vara där då annars försvinner allt fint, jag har planer om jag hittar en vinteroverall i fint skick som inte ser alltför använd ut, för det är jag petig, är de för använda så är inpregneringen i tyget urtvättade och då håller de sig varken varma eller torra i dem. Syftet är nog egentligen att jag kommer köpa en ny när det väl är dags, men skulle man ha tur och hitta en i nästan nyskick så varför inte. Sedan tänkte jag väl köpa lite kläder i hennes storlek.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Åh vad kul med loppis. Hoppas att du får fynda något fint. Jag har jacka till Aksel som jag köpte på rean från didriksson och tror att han kan ha sina överdragsbyxor.

Livia har jag köpt overall till i köp och sälj på FB och sen har hon fått en superfin från pop av annie.

Idag ska jag åka och kika på en byrå som jag sett på blocket 😊 Så den hoppas jag på. Den är dyr men ännu dyrare ny.

Kram på er och hoppas ni får en fin dag.

Svar: jag funderar på den från Kaxs, varit nöjd med deras kläder, haft dem varje år, så blir nog så i år med om jag inte kommer över någon guldklimp idag =D. Samt great att fynda på rean, toppen ju
Sweetwords

Åhh loppis är ju så kul, hoppas du hittar något fint 😊

Roligt med loppis i annan stad. Hoppas att du hittar några fynd. Jag är också kräsen när det gäller köpa second hand men ibland så finns de där fynden mitt framför näsan.

Jag brukade kika på sale sidorna hos de märken på barnkläder som jag gillade när barnen var små. Där köpte jag ofta nya vinterkläder fast kanske lite tidigt eller sent.

Ha en fin fin dag.
/Kamilla

Fin bild & ha en bra helg

Kul med loppis! Hoppas att du hittar det du söker.

Ha en bra dag!

Så kul med loppis :)

Vad mysigt med loppis 😊

Hoppas du hittade några fynd:)kram

åh vad roligt med loppis! Brukar också gå på loppis, dock inte så ofta men ibland när jag får tid till de! Hittade du något fint? :)

Åh så himla roligt :)


Kom ihåg


Trackback