En dag med pirr i magen

 
Godmorgon, nu har Bellis och BQ åkt, han lämnar henne på förskolan och jag sitter här och ska äta min frukost och sedan gå jobba. Blandade känslor, kul, pirrigt och nervöst, undrar vad de tänkt att jag ska göra idag mån tro?! Det är nervöst även att budgivningen startar idag, ihhh vad ska man tro?! På tal om förskolan, jag beställde nya namnlappar åt tösen igår, jättesöta där hennes ansikte på ett foto är med där också 
 
Det blev lite tokigt i fredags, jag skulle locka håret för det var så platt efter att jag sovit och då stod jag i hallen och gjorde det, då sprang tösen förbi mig vid ett tillfälle och toucha in i mig så jag tappa locktången och jag fick ett brännmärke på kindbenet, hmm?!, sådant som händer. Men inte särskillt snyggt och nu har det ju börjat bildas en skorpa, det är ganska stort också som typ en vindruva. Men idag har jag gjort en frisyr där jag satt upp håret på ena sidan och mer framkammat på andra - Mirres firsyr, så det syns inte om man inte vet om det, får väl ha så nu ett tag. Dessutom ska vi ju fotas för en tidning med snart, men hoppas att det dröjer lite, men antar att de vill att det ska göras snart så det syns att jag och S har börjat där.
 
Ber om ursäkt att jag inte är in till er lika ofta längre, det är lite brist på tid och då vill jag även avsätta den för BQ och Bellis då jag är hemma, men jag kollar in bloggar varje kväll en stund innan jag går lägger mig för att kika in till er efterhand så jag har inte glömt bort er, och hoppas att ni inte glömmer mig heller, det har ju sjunkit i besökare, men det är ju så det blir, och så lär det ju få vara också.
 
Nu ska jag gå borsta tänderna, sedan gå jobba, ha en bra dag 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Hoppas budgivningen är till er fördel :)

så spännande med budgivning, pirrigt.
Aj för att bränna sig, ingen kul känsla :/

Vad kul att budgivningen startar idag, håller tummarna för er 😃

Vilken otur med locktången! :(

Och spänannde med budgivning!

Besökarantalet sjunker verkligen när man inte har tid att vara så aktiv....


Kom ihåg


Trackback