Lite tröttsam fråga

På första bilden, notera tösen i vänstra hörnet 
 
Idag har jag varit lite trött, men man tänker inte så mycket på det då man jobbar det kommer mer på rasterna och nu då man kommit hem. Direkt efter jobbet idag så gick jag till Kappahl och köpte mig en bekväm och skön bh till jobbet, samt nya trosor, vi lär ju ha vita eftersom vi har vita byxor. Sedan köpte jag en ny tygmössa till tösen. Köpte ju en ny för ett tag sedan, men den har kommit bort, så antingen har den kommit bort eller något tagit den och tyvärr får man ju räkna med sådant.
 
Många som frågar om det går bra på jobbet och vet så mycket väl att det är av ren omtanke och så. Men av någon anledning blir jag stressad av den frågan, för jag är ju ny på jobbet och under upplärning. Så från dag till dag eller vecka till vecka så lär jag mig inte så extremt mycket mer att det skulle vara så stora framsteg att jag skulle kunna säga att nu kan jag den sysslan prickfritt så, eller vad man ska säga. Jo jo klart jag gör, men många sysslor jag gör gör jag ju hela tiden och typ efter varandra varje dag och det handlar mera om att jag ska arbeta mig till att bli trygg i dem och tillsammans med de andra i jobbet. Det kommer ta ett tag och det är precis så det ska vara också, allt sker inte i en handvändning. Det jag menar mer är att man ofta får frågan - Hur går det på jobbet har du lärt dig något mer, osv. Det är liksom inte så det fungerar. Nu ska jag lära mig alla rutiner och bli trygg i dem, datasystem, och NEJ det kan jag inte allt än.
 
Nu ska jag cykla och handla lite som var slut hemma 
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Tråkigt då saker kommer bort, men ja, det är nog något man kan tänka in tyvärr :)
Jag har sällan på mig enbart vita trosor då jag arbetar (har också vita byxor på arbetet). Känns som om det är relativt bra tyg att man inte riktigt ser igenom om man nog inte står jätte nära. Aldrig någon som sagt något iallafall ;)

Sv; tusen tack! Ja, det var en trevlig lördag :)

Tänk att alla alltid ska ställa frågor :) hoppas du trivs bra för det är ju huvudsaken, snart är du helt säker i din nya roll 😘

Det tar tid, har trots att jag jobbat över en månad nu ändå inte lärt mig allt med jobbet ännu. Runt ett halvår sen tycker jag att rutinerna sitter :). Ta det lugnt :)

Söt! :)

Söta Bellis :D Förstår att det blir jobbigt när människor frågar hela tiden. Hoppas du får en fin fortsättning på veckan :D Kram <3

Sötnos till dotter ni har. Förstår att det blir jobbigt men tänk positivt att de frågar av ren välvilja då de känner till att du nyligen bytte jobb och ny bana.

Självklart så lär vi oss nya saker inom alla yrken varje dag ingen är fullärd.

Kram på fina du /Kamilla

Men nej så tråkigt att den har tappats bort :(

Vilken sötnos ni har

SKönt med lite bekväma kläder. När jag kommer hem åker alltid bekväma kläder på!=)

Söt mössa , passa henne bra.

Jag brukar säga man lär så länge man lever 💕Kram

Fin hon är :)

Det tar tid att komma in i nytt och det ska det få göra!

Inne på min sjätte vecka nu på nya jobbet, har ju jobbat på förskola innan, men uj uj uj. Känner mig fortfarande som ny typ! Det tar längre tid än vad man tror att komma in i ett nytt arbete & det är inget man ska stressa fram!

Fler mössor behövs här hemma också! Ska kanske klicka hem ett par medan man ligger och knappar på mobilen?
Bra att du är tydlig med vad man inte ska fråga- blir bara en massa onödig stress. Du kan berätta om jobbet tids nog. Eller roliga anekdoter! Sånt är askul att läsa.

Allt tar sin tid och så måste det få vara.. Jag kan säga även som van i sitt yrke så hade jag inte kunnat svara på "Har du lärt dig något nytt idag" med all säkerhet har jag gjort det men jag kan säkert inte sätta ord på vad.. Det är ju så det är i livet.. Jättesöt mössa till lilltjejen.

jag förstår vad du menar, är inne i en lärprocess nu med på jobbet. så mkt o ta in! såg oxå henne i hörnet på bilden, haha så söt

alla är vi nybörjare i början det Tar tid me allt . det fixar sej ska du se. ha ha gud ja jag kikade o en gång till men gud lilla hönan i hörnet

Tänk att alla alltid ska ställa frågor/lägga sig. Även om det är av kärlek blir det rätt tröttsamt...
och tänk att det alltid ska försvinna kläder... vantar och mössor vet jag inte hur många vi går igenom - dessutom har Emmas skola börjat med 1 vecka policy - de tvättar och ger till välgörenhet när sakerna inte hämtats på 1 vecka (de hjälper till och häller ut klädinsamling varje vecka inför eleverna men ändå) ;/ Gäller att se till att allt är ordentligt namnat där...


Kom ihåg


Trackback