Något kan ni väl få veta

 
Hejsan på er, ni undrar väl hur det går för oss med allt, och jag kan väl skriva ihop några rader om det. Med lägenhet då? det har stått lite still där, ingen vi har fastnat för och dem vi kikat på har varit i sämre skick än det ser ut. Nu har vi i alla fall anmält oss till denna visning och fastnar vi för denna så kommer vi nog buda med på denna, hoppas det ska gå vägen denna gången då, den finns på Hemnet. Här skulle man kunna flytta in direkt, det jag känner såhär är väl att tegeltapeten skulle jag nog vilja byta ut tror jag i alla fall, samt rummet med randiga tapeter skulle då bli tösens rum & då skulle det ju bli mer barnaktiga tapeter.
 
Jobbet fortsätter att tuta på, jag lär mig mer och mer och är fulltankad med massa, samt jag har fått min framtand fixad som var mörkfärgad efter en rotfyllning för många år sedan. Nu är den fin som de andra i samma färg. På onsdag kommer en fotograf och ska fotografera oss så att vi hamnar i tidningen på annonsplatsen som kliniken har i tidningen. Samt de ska ut för klinikens hemsida med. Dock är det dags för mig att färga utväxten så lite besviken att jag inte kommer hinna fixa det. På fredag ska det fixas, visst är det typiskt, men jag får fixa till det på något snyggt sätt ändå.
 

Bellis då, ni som följt min blogg vet att jag skrivit att vi haft svår att få henne blöjfri att det verkligen inte  varit intresse för henne, snarare tvärtom. Nu är hon i stort sett helt blöjfri, hon kissar på pottan/toaletten inget problem alls där, det är bajseriet som inte är helt blöjfritt än, men på stor god väg, så vi är supernöjda. Äntligen, skönt för oss alla tre.

 

FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Hoppas ni får den o ni bjuder på den.. Härligt att Bellis är blöjfri nu :)

Åh jättefin lägenhet. Lycka till! Och vad härligt att Isabelle är i stort sett blöjfri, bra jobbat! 😊💗

duktiga stora tjej
hur gör de färgar de tanden eller vad?

håller tummarna fin lägenhet o ja man tapetserar o får den som man själv vill

Lycka till med lägenheten! :)

Låter som du stortrivs på jobbet? :)
Härligt också att hon är så gott som blöjfri nu :)

Va mycket du har haft för dig! Hoppas att det går bra på denna visningen och va roligt att hon gjort så stora framsteg :D

Åh vilken fin lägenhet och hoppas att ni får den! :-D Kramis

Hoppas den är bra och att ni får den om ni vill ha den! :)

hoppas jakten på lägenhet fortsätter och att ni får någon som ni vill ha snart :)

Vad roligt att du börjar introduceras mer i jobbet!

det ser ju bra ut på bilderna i alla fall, hoppas att det blir den här nu =) Jag tycker tegeltapeten är jättfrän!

Åå vad fint det såg ut!! Hoppas ni får den <3

Hoppas det gör bra på visningen och vad skönt för lilla B och er 😃

Lägenheten såg ju jättefin ut, gillar tapeten i "stora sovrummet"!


Kom ihåg


Trackback