Så dum man känner sig - dumma mig

 
God eftermiddag idag är jag hemma och vabbar med denna tösen, hon grät direkt på morgonen då jag väckte henne för att jag skulle hinna till jobbet & hon förskolan. - Jag mår illa mamma sa hon flera gånger & tyvärr tog jag henne inte helt på allvar då hon kan säga sådär då hon vill vara hemma och inte vill vi ska jobba & gå till förskolan. Jag började klä på henne och sa att - Nu slutar vi gråta och så får du ju jätteskoj & leka med barnen på förskolan och ja allt vad jag sa. - Vill inte mamma, mår illa sa hon då & så kräktes hon tre gånger efter varandra, så snäll mamma jag kände mig. Det som är är att BQ är i LEKSAND (SUUUCK) och jag vill ju inte direkt vabba redan då man nyss börjat jobba, men vad göra . Kan ju inte direkt be om barnvakt åt en tös som kräks. Men min nya chef var fullt förstående, och sa att jag skulle krya på lilltösen & så sa han charmigt att - Hur ska vi klara oss utan dig nu då 
 
Hon var faktiskt rejält medtagen och ville lägga sig i soffan, jag sanerade den med vätskeskydd och hon spydde sedan flera gånger och hon såg väldigt medtagen ut, hon bara låg och kräktes rakt ut, såg väldigt matt ut. Ska även berätta att det går springmask på hennes förskola och Bellis hade det i början av veckan, vi behandlade oss alla tre och det skulle hjälpa efter någon dag. Men tösen har fortfarande mask i magen (usscch) och då vart jag orolig då hon kräktes så mycket med, så ringde vårdcentralen och de tyckte jag skulle komma och träffa barnläkaren. Av någon anledning har det inte hjälpt på henne helt, så vi har fått annan medicin utskriven & doktorn tror hon kräks av biverkan på medicinen, så förmodligen dör de där kräken ut och medicinen har börjat verka.
 
Men jag har fått mycket gjort idag, mailat och ringt massa samtal som behöver göras.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Klart man känner sig dum men vi är många som har gjort samma sak. Hoppas hon kryar på sig snart så hon kan rocka förskolan och du ditt nya jobb!

hoppas lillan kryar på sig snart

Hoppas hon mår bättre snart, kram på er!

Usch vad jobbigt! Hoppas det var biverkning och att hon snart mår bättre!

Krya på henne :)

Men fy! Stackars liten! Hoppas hon mår bättre idag <3

Stackars lilla flickan!
Jag kan tänka mig att det inte är lätt att läsa av ett barn på morgonen så, om du vet om att hon brukar "luras" för att inte behöva gå till förskolan så är det ju lätt hänt att inte förstå när allvaret väl är där - jag tycker inte du är en dålig mamma för det... Hade du åkt till jobbet och låtit flickan vart hos barnvakt när hon var sjuk hade jag däremot kanske tyckt att det vart lite fel. Men nu stannade du ju hemma hos din lilla flicka =)

Krya på henne!

Usch vad läskigt. Stackars er. Sienna hade också springmask för ett par veckor sedan. Hatar det!!

Svar: Hur behandlade ni och hur länge satt det i, hur noterade du att det försvunnit, dum fråga kanske, man ja? Samt bahandalde ni två ggr?, vilket preparat. Kissa/bajsa hon rött?
Sweetwords

Stackarn 💕
Men du visste ju inte hundra. Ibland hittar barn på för att få slippa, minns man försökte själv när man var liten.

Kramar

Åh men lilla tjejen då :-(bra att ni fick ny medicin

Pluttan💗


Kom ihåg


Trackback