#maxwords - Fotoutmaning i April

 
 
Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är VÅR. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är helt fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen dem dagarna ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken. Bilderna behöver inte vara sprillans nya, men såklart kul om dem är det
 
  • Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.
  • Länka även till dem vi uppger är med i utmaningen.
  • Använd bilden ovan som hör till utmaningen.
  • Tolka helt från ert hjärta.
  • Märk utmaningen med #maxword 
NU KÖR VI
 
Vi är de som är med i utmaningen, HAKA PÅ NI OCKSÅ
 Fröiga Knäckebröd

 
 
1 dl pumpakärnor

1 dl solros kärnor

1 dl sesamfrön

0,5 dl linfrö

1 tsk salt

2½ dl majsmjöl

½ dl olivolja

2½ dl kokhett vatten

Strö på flingsalt

 

 

Blanda alla torra ingredienser i en bunke, tillsätt olja och vatten och rör om. Bred ut degen och lägg ut ett bakplåtspapper på en plåt och kavla ut hela degen över plåten. Skär degen i rutor och strö över flingsalt. Grädda i mitten av ugnen i 150 grader i cirka en timma och låt sedan stå ytterligare 30min på eftervärme. / Recepotet kommer från helhetshälsa - KLICK
En utvärdering av Bare Minerals

 
 

Jag tänkte berätta hur de här produkterna har fungerat på mig, jag köpte bare Minerals Complexion Rescue & färgen Vanilla 02 & foundation i puderform och färgen fair. Till flytande foundation använder jag en beautyblender och till puderfoundation en faceborste med mjuka strån. Jag använder kalla ljusa färger, för det blir snyggast på mig har jag lärt mig nu efter färganalysen jag gjorde på KICKS, innan dess har jag nog använt lite för mörk färg än jag ska, trots att jag trott det varit rätt.

 

bare Minerals Complexion Rescue & beautyblender fungerar bra på mig och det blir ett godkänt täckande snyggt lager av det, man ska framförallt använda beutyblender då blir det snyggast lagt. Men efter några timmar så måste jag pudra på något transparent matt puder över då näsan & pannan (T-Linjen) framförallt, för annars ser det lite kladdigt ut på mig (då ska man ju lägga primer under för att undvika det, men jag blir torr i ansiktet då jag kör med primer, så det är inget alternativ för mig att köra med varje dag). Så denna foundation tycker jag man ska hålla sig till och ha som vardags-makeup & inte lägga för många lager, för på mig blir det snyggast då. Det blir mer som en fräsch yta av huden som ser naturligt ut istället, vill man ha mer täckande lager så rekommenderar jag puderformen. Men tycker att den håller måttet riktigt bra som vardags-makeup och kommer fortsätta att använda den till det, så det är nog den bästa foundation jag haft för det ändamålet.

 

bare Minerals MATTE & Isa Doras Face borste Det är samma märke och då en foundation i puderformat, på mig är det snyggaste alternativet, jag får ett mer täckande lager med den, samt det blir inte då något glansigt över T-Linjen som det blir efter några timmar med den flytande foundation. Så denna fungerar då bäst på mig så får ge liten större tumme upp på denna.

 

Men båda är bra och jag kommer fortsätta att använda dem, dock blir jag lite torr i ansiktet av puderformat på makeup, så därför måste man vara väldigt noga med att sköta huden för övrigt också då man inte bär make up.