Det brukar bli den utgången

 
 
Godkväll på er, här är det kanske något bättre med mig, får se imorgon helt enkelt om jag kan jobba på onsdag. Tösen var extra gnällig ikväll och hon sa mamma jag känner mig sjuk - Nös mycket på förskolan idag. Vet dock inte om hon säger så för hon vill vara hemma med mig. Vi får se helt enkelt hur hon mår imorgon. Det felar i så fall aldrig för mig att hon är sjuk samtidigt då jag är sjuk.
 
Vet att BQ kommer sköta det toppen nu när jag åker och dem kommer mysa och ha det bra. Dock så är tösen väldigt mammig just nu så finns en liten oro att han kommer få det lite bestyrigt. Det är iofs då väldigt nyttigt så man vänder bort det mammiga lite.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 Kommentarer

söt mamma

hoppas det inget blir utan bara lite extra mammig kram kram fin morgon dag

Så fin du är.. Ibland blir det lättare för den andra föräldern om "favorit" föräldern inte är hemma. Då finns inget val. Hoppas det går bra.

Fina du! Hoppas ni mår bättre idag och får en mysig tisdag♥

Du är så fin vännen :)

Det är inte pollen hon fått då?

Här har det gått bra de gånger den föräldern som barnet favoriserar just då åkt bort. Då har barnet (Selma just nu då) helt accepterat att jag (om det är mig hon helst vill vara med) är borta. Men är jag hemma och H försöker ta henne så blir det ett jäkla liv. Eller tvärtom, för hon har perioder när bara han duger också 😂


Kom ihåg


Trackback