Jag är numera från Norge

 
 
God eftermiddag på er, här är det J A G som är hemma och är sjukskriven. Det flög på mig igår eftermiddag jag började frysa och känna mig lite "off" så. La mig och vilade en stund med dubbla tröjor och filt och somna. När jag vaknade hade jag feber & mådde illa, blääk. Har sedan varit kuvig och matt sedan dess. Vaknade idag med halsont med. Så nu måste jag kurera mig, på fredag sticker vi ju i väg.
 
Nu fick jag även testa min engelska, haha. Jag vill köpa en dvd med en favoritserie jag kollade och kära ner mig i tonåren. BQ har inte sett den och det är massor av bra musik i den. Har ni sett den MY SO CALLED LIFE _ Mitt så kallade liv trailer. Har någon sett den, har någon den dvd? Jag tänkte i alla fall klicka hem den, men så såg jag att det måste vara regionsfri dvd för att kunna spela den, SNARK. Inte vet jag vad det är. Jag sökte i alla fall på google och förstod att det måste vara siffran O för att det ska vara regionsfri dvd. Vi har 2 på vår och det är i Europa och Kina osv, då kan man inte se filmer som är skapade i ex usa efter deras region. Går läsa om här - DVD region kod
 
Jag ringde därför Pioneer som är märket på vår BluRay-dvd för att höra om det gick att koda så dvd kunde läsa även deras kod. Då kopplades jag till supporten och en support skulle ringa upp mig. Ja vad tror ni då? Jo en som bara pratade engelska. Hjälp så överdrivet detta vart kände jag för en dvdfilm. Han sa i alla fall flera gånger att du som är från Norge har regionskod 2 och då måste du ha annan kod i din dvd för att kunna se en film med ja bla bla bla, ni hänger väl ej med i alla fall. Fick uppge min modell på dvd och han sa att det går inte att se filmen med. Förmodligen så skulle min laptop kunna visa filmen i alla fall för de flesta datorer är regionsfria.
 
"Jeg legger inn på norsk på bloggen etterpå. Har du problemer med det? Ja, jeg mener at han kan besøke bloggen min?"
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 Kommentarer

Krya på dig!

Krya på dig 💗

Så trist att du blivit dålig, hoppas du hinner blir frisk till fredag.
Trist med filmen också :(

Haha.. vilken cirkus för en dvd skiva ;)
Men synd att det är olika regioner... :(

Krya på dig massor!!!

kram kram

Åh. Det är så jobbigt med dessa regionskoder och allt annat som knasiga upphovsrättslagar ställer till med.

Hoppas att det löste sig. :)

Men, krya på dig! Vi har sjukstuga här hemma också!

Åh, den serien är min absoluta favorit från när jag va yngre också. Jared Leto...oh my *haha* Jag hade hada serien på datorn för några få år sen, men har inte kvar den nu :-( Kunde titta om och om igen på den då :)

Sv: Jag tycker det fungerar bra. Har velat tillhöra Loppi länge, så jag var tvungen nu när dem har öppnat för andra att blogga där också.

Jag kommer ihåg serien utiftån titel men inte innehåll.. 😂 Men den måste vara bra med tanke på jobbet du la ner.. 😂😂😘

Vilket krångel med filmen 😕 tråkigt när man vill se något!
Krya på dig nu! Snart åker du🤗 kraam


Kom ihåg


Trackback