Rödbetor med chèvre, honung och pinjenötter

 
 
KVÄLLENS MIDDAG: KYCKLINGSPETT & TILL DET UNGSBAKAD CHEVRE/RÖDBETOR RINGLAD MED HONUNG, TOPPAD MED PINJENÖTTER
  • 4 rödbetor
  • 200 g getost
  • flytande honung
  • pinjenötter
  • salt
  • ruccola
 
Gör så här
  1. Skala och koka rödbetorna i ca 20 min.
  2. Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak.
  3. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, strö över lite pinjenötter och salt 

Servera med sallad, kycklingspett & cocktailtomater.



Kommentarer

Men du så gott.

Åh så gott! Detta måste jag testa hemma :D // Petra Elisabeth

nej men åh va gott det lät det vill ja testa :D
maken gillar inte rödbetor :) men ja o barnen

har du gjort kycklingen själv ?
skickar en stor kram o hoppas ni har det bra

Det lät riktigt gott.. Mums

Men vad gott det såg ut (:

Åh så gott ju!! :D

Sv; jo tack, det har vi verkligen haft :)

Mums va gott :D


Kom ihåg






Trackback