Gillar att de är grova och ser "ogjorda" ut

 
 
Köpt nya ljusstakar, tyckte de var fina och rustika. Gillar att de är grova och ser "ogjorda" ut eller vad man ska säga, att man har behållt med gråa. Jag har köpt dem i en butik i grannstaden, men hittade några på nätet som påminner om dem Knorkan Lantligt Vitt & Slitet, GrantRum, Stilleben By Sanna. Jag är medveten om att ett av de lila ljusen på vita staken är snett. Samt att den staken ska också ska flyttas närmare lampan för att det ska vara samma avstånd som nya ljusstakarna  står mot lampan, det är åtgärdat sedan korten togs.
 
Här är det sjukstuga deluxe som gäller, hualigen som man mår. Egentligen är man sängliggandes, men det går ju inte då man har mindre barn hemma, då måste man vara lite igång i alla fall. Hon är i fall väldigt förstående och förstår att mamma och pappa är sjuka, vårt lilla hjärta 
 
Ja så det blir karensdag och sjukskriva sig till veckan, känns väl sådär, men men vad göra.Nu ger vi varandra bloggkärlek

Fredag idag veckans bästa dag enligt många. För mig betyder fredagar sedan en tid tillbaka Fredagsfokus och Fredagspresent. Visst ska vi värna om varandra. Alldeles för ofta hör jag talas om bloggvänner som får en massa skit på sina bloggar. Vilket är helt oacceptabelt. En av mina fina bloggvänner Linda säger på sin blogg:

 

”Tänkte ta upp ett ämne som jag kallar bloggkärlek, som lite har försvunnit. Tycker många inom bloggvärlden endast är intresserade av sig själva. Vilket såklart är tråkigt! Det var bättre förr Det är ju faktiskt som så att ju mer vi uppmärksammar varandra desto större risk är det att någon annan trillar in på din blogg. Det är ju trots allt snart alla hjärtans dag.” Därför har Linda dragit igång ett kärlekståg som består av ren bloggkärlek ♥. Ett tåg där vi uppmärksammar varandras bloggar!

 

Såhär gör man för att vara med:
◊ Dela bilden på din blogg och länka till mig.
◊ Skriv här i kommentarsfältet att det är gjort
◊  12/2 så lägger jag upp en lista med alla deltagarna som anmält sig här på min blogg.
◊ 14/2 så publicerar vi allihopa listan (med länkningar) tillsammans med bilden.

 

Happy Valentines Day! 

 

 Amerikansk fotboll – Touchdown!

Klädfynd från LIDL ↑
 
God förmiddag här är det matta klubben som gäller. Kände igår att jag var lite sträv i halsen, men inget mer än då. Idag så är jag matt och hängig och än mer sträv i halsen som dryg halsbränna. Så fejset får gömma sig bakom kameran idag för jag ser inge vidare pigg och allert ut. tösen är i alla fall lämnad på förskolan och längtar redan efter henne, snuttan. har tagit en dusch nu och tänkte sminka mig lite då känner man sig lite fräschare.
 
Skönt med FREDAG i alla fall, helg tillsammans snart också. På söndag börjar ju knatteskutt för tösen och kan tänka mig att hon är jätteivrig över det. Här kan man se vad de kommer göra för avtiviteter Knatteskutt - Vårt Koncept.