Trött och myser med Anders

 
Halli hallå ikväll är jag ganska mör och trött. Haft en man kort på jobbet idag och det märks på då man ska assa på de patienterna också. Det har verkligen varit kryssa mellan stolarna idag eller vad man ska säga. Det har gått bra, absolut, men det är klart att man blir tröttare. Nu kikar vi på Anders Knackar På & det verkar vara charmigt program. Dock är jag inte så jätteförtjust i Per Moberg somhan besöker idag. Den person jag trott Per är, är precis så han verkar vara. Anders däremot honom gillar jag, tycker han verkar tokcharmig. Arga Snickarn det är för mig bara ett namn.
 
Vad tycker ni?Men stäng av vattnet då!

 
 
Hehe ja så sa BQ till mig nyss då jag duschade och ropade in honom för vattnet inte rann undan så badrummet började bli en bassäng istället. Jag hann inte notera det tillräkligt snabbt då jag stod och njöt av en varm dusch. När jag plötsligt såg det ropade jag in honom och han sa - Men älskling stäng av vattnet, det blir ju översvämning här inne!! Ja såklart fattade jag det, men jag frös så mycket med att jag fattade lite för långsamt. Vår brunn var heller inte den lättaste att lossna fick böja av en gaffel för att den skulle lossa tillsist och då rann det ju undan. Där stod jag och hackade tänder medans BQ höll på. Det behövdes tömmas på lite hår och jox där i ja. 
 
 
Hela situationen vart ju lite rolig. Där står jag i godan ro och fattar inte att det är läge att stänga av kranen. BQ kommer in och får plaska in och doppa fötterna i vattnet och behöver säga åt mig att stänga av kranen innan jag fattar. Samt att vi böjer sönder en gaffel innan vi får upp brunslocket.Gick ni på den eller inte?

 
Visst är det svårt att se att orkidéen inte är äkta, den ser otroligt verklig ut. Nu förespråkar väl inte jag plast eller sidenblommor osv, vilket man kan tro då jag skrev om det i inlägget under också. Jag älskar orkidéer men de älskar inte mig eller vad man ska säga. De överlever aldrig särskillt länge här hemma. Jag vill ha färgglad orkidée som ser ståtlig ut, jag har ju mestadels bara två grenar som tappat blommorna. Så nu skaffade jag en sådan här. 
 
Tösens nya säng från litenleker är nu också på plats med nya fina sängkäder som tösen fick välja ut vilka hon ville ha själv från IKEA. Citatet har jag skaffat från Unik Dekor. Hon tycker jättemycket om både säng och sängkläder. Sängen är även bredare än den förra hon hade, vilket såklart är stort plus.